how to master the perfect day!

Tillbaka i form. (behövdes först en rejäl urladdning. spränga och nollställa hjärnan. för att sedan komma tillbaka till naturtillståndet.)
 
Mänsklig dygnsrytm igen och leva i halvlunk och ingensomhelst stress som livet är menat att leva.
 
Och ja: rutiner är bra!
 
såhär är de ultimata: sov minst 9 h. bli UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER väckt.
 
1. vakna när det behövs.
 
2. dra sig i sängen. så länge man vill. somna om om det behövs. läs lite.

3. Koka kaffe medans man duschar.
 
4. He på en skiva och lyssna igenom hela. (storm corrosion idag).
 
5. Bli inspirerad eller inte.
 
6. om ändå så är fallet (att man blir sugen alltså) så låt oss spela gitarr! eller på knäna eller vadsomhelst som råkar finnas i närheten. (själv hittade jag en elgitarr. är bara teknik till att börja med, här. har inte rört den där jäveln på typ 2 år, mer än ibland och då har det vart SVINKUL och man tänker; jag är fan totalt jävla dum i huvvet som gör andra saker än det här hela tiden. Ja, improviserade lite till skivan. lätta långsamma grejjer, hitta vibratot igen och så. skalor och shit till levande metronomer. eller dom kanske använde metronom. who knows. sen kommer egna idéer efter ett tag. låt oss stänga av skivan! -ja ok! :D (jag var mer sugen på att spela än att lyssna igenom hela) inget speciellt kom upp idag. menmen.))
 
7. Käka ordentlig jävla frukost. punkt 1-6 tar trots allt några timmar.
 
8. gå ut och se vad som händer. kanske behöver man nått (konsumera under alla omständigheter så lite som möjligt)
 
(beroende på vad som händer är resten av dan i stort sett fritid förutom att man måste göra bort punkt 10.)
 
9. skriv det man tänkt när man vart ute.
 
10. repa. (käka före eller efter beroende på vad klockan är.) är andra för upptagna för att repa kan man ju göra det hemma. eller spela in det man eventuellt kommit på när man gjorde punkt 6))
 
11. dricka 2 öl, spela tvspel eller se på film eller nått. själv eller med nån annan. äta nått lätt.
 
12. läsa nån/några timme/ar och sen sova hur jävla länge man vill. (gör man dagen rätt så går sover man och vaknar upp vid samma tidpunkt varje dag. inga veckarklockor involverade. vaknar man ändå inte vid rätt tidpunkt ställer man helt enkelt om dygnet åt antingen det ena eller andra hållet och tvingas således att kolla mer på klockan. för att inte missa möten under dagen.)
 
(det hela blir dock bäst om man aldrig kollar på klockan under dan. men den här punkt 10 är alltid ett aber. även om själva repen oftast är kul)
 
jag är en strukturerad människa. förutom när jag har ett jobb. då är det nån annan som strukturerar om mig till en tråkig jävel.
 
---
 
repetera dessa punkter typ en månad och efter en viss period är man en trevlig, glad, harmonisk och oirriterbar människa. förhoppningsvis har man producerat en massa. men det är absolut inget krav. varken från mig själv eller från nån annan. om från nån annan så är den/dessa rena as och bör (igen) under alla omständigheter ignoreras/undvikas(!) viktigt. sen så händer såklart oväntade saker hela tiden och då får man bryta rutinerna vilket alltid är trevligt. dessutom måste man bara typ göra ingenting alls vissa dagar med ojämna mellanrum. meditera, åka till andra världar och dylikt.
 
ska hålla på det här benhårt en vecka nu. sen åka till stockholm & spela, gå på gröna lund, åka hem och måfördjävligt några dar och sedan bryta allt man byggt upp till att stå och städa hela tiden och vara irriterad. i typ ett år.
 
funderade först att gå på festival på lördag. men jag vill inte förstöra 3 dagar igen. har inte tid.
 
för övrigt finns det inte en chans i helvetet att jag (förmodligen nånsin) kommer att göra om den här dagen enligt ovanstående punkter.
 
:D
 
...haej...
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0