Hej det är Hans

... Hans Majestät!
 
Phew har köpt julklappar (!) till 2 stycken (jag har 3... och en halv BRA kompisar!). Har inte bestämt om dom övriga ska få något! Jag rangordnar mina vänner från 1 - 5. Vill fler va kompisar med mig får de inte!
 
Ändå kul att köpa, när man random hittar precis vad de behöver! Men att det är roligare att ge än att få håller jag absolut inte med om.
 
Livet handlar om att ta och få. Inget annat!
 
Rätt bra har året vart! Första månaden var FÖRDJÄVLIG !! övaövaöva dagen lång. Det gick så långt att jag tyckte jobbet var roligare än musiken!!!
 
men ja, när skivan var klar JIPPIE! det är MÅLET det handlar om. Resan är MED NOLL undantag alltid hemsk. öva alltså, ett nödvändigt ont. 
 
Men det blev en bra skiva och att spela in väl förberedd är alltid en fröjd. EP'n finns ute nu Sök på Auberon - Frequency of pain 
 
Videon blev tyvärr inte av men vi ska nog fortsätta några år till. så det kanske kommer. har redan klart skelettet till en ny bit! arrangerandet påbörjat. det är nästan det roligaste med att göra låtar! arrangera och att hitta på melodier. ackordföljer är som bara att ta de gamla vanliga ( fast kanske att jazzigt busa till det emellanåt som någon annan lustigkurre ). 
 
är inte så mkt för riffmusik längre. ska det vara ett ska det vara DJÄVLIGT bra. nästan så bra att det räcker en hel låt. fast att man spelar nått annat ibland ha ha och sångaren sjunger typ lite olika toner i valfri höjd och med tuffa ord som helst rimmar på mord! 
 
Men det om det. ja, när skivan var klar PHEW. det är MÅLET det handlar om. Resan är MED NOLL undantag alltid fördjävlig. /´( ja du har läst det förut. det är nämligen refrängen, cp)
 
och efter det våren. var lätt 7/10 sen sommaren nästan över en åtta iaf när man inte var hemma, sen tillbaka till jobbet och man RAMLAR typ ned till 4/10 ganska snabbt (tänk dig en fallucka!), men nu börjar det gå över. Har svårt för hösten plus att jag åkte på helgjobb. Är lite kluven till hur det var, men jag tror faktiskt aldrig jag mått så bra i år som EFTER att jag jobbat de där timmarna. Att SLIPPA. Komma undan. när man gör det - det är segern!
 
Det absolut värsta är över!
 
Nu bara jul och det bästa är att man får vara ledig. Länge i år åxå!
 
Bästa konserterna, de två som stack ut var; foo fighters och helloween. Helloween var en av de lätt typ 5 bästa konserterna jag sett i mitt liv! Dom klarar sig absolut helbra utan kai och kiske, men de 2 var som en rolig krydda :)
 
Glatt överasskad. och när man ser konsert handlar det ju alltid lika mkt om allt kring. ibland har man tur. man dog inte av resan, bra förfest och folk att uppleva spelningen med och det smittar av sig på bandet som smittas tillbaka och där finns bara magin.
 
underbart är rätta ordet. eller det finns säkert 10 till liknande jag kan komma ihåg men det har jag inte tid med.
 
Här näst blir det festival att åka på! var länge sen så det blir spännande. nere i europa!!
 
bokat kungariket belgium. hela. kring midsommar. 
 
:D
 
hejdå
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0