ändå

skönt helg!
 
Haha alltså det här får man typ inte göra. Nån av mina kollegor typ blondinbella eller nåt. man kan typ blir stämd för olaglig reklam eller nått. det skiter jag fullkomligt i för det blir massvis av sånt där. plus det tänk er osynliga små gillaknappar nere i högra hörnet till alla ord som är reklam! :D
 
Har härligt möglat i lägenheten hela helgen! Önskar att det vore för ett år! Enda gången jag önskar dagarna var längre är när jag inte har något att göra på dem!
 
Det är ju enda gången man kan göra något vettigt av dem! Tomma blad. Vaknade idag, nästan helt utsövd och luktade satan ur käften!
 
Men icket att det stoppar mig! Kaffe och cigg på balkongen. Det har slutat att regna således måste jag bege mig ut. Sen.
 
Upptäckte till min förtjusning till den fortfarande varma köpn käfe att steven wilson ÄNTLIGEN finns på spotify (på det här ordet finns det ingen fiktiv liten gillaknapp nede i högra hörnet, typ så liten isåfall att den rymms under böjen nere på y:et. ksshmmahahaAH.)
 
Har inte hört något innan the raven that refused to sing. Mitt tips är att börja med Hand.Can.Not.Erase. ojj glömde kursivera sug min pung.
 
Helt peppad blev jag och lärde mig en ny skala! :D :D :D eller gjorde en. eller man kan inte hitta på allt är redan uppfunnet. man hittar skalor och ackordföljder. skriver man nått har man aldrig skrivit det - likt 30 ápor efter 2 h tillsammans lyckats skriva hela mein kampf fast med orden helt random istället för att det skulle vara så att det går att förstå!
 
Det är ingen utmaning annars. Förståeligt < Oförståeligt.
 
Begripligt med grepen. Greppa med grappo. Gnissla med Gnu'n.
 
Jag fastnade iaf. vid gitarren. kanske nån timme. sen minns jag inte vad jag gjorde.
 
BSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ *hör den*.
 
vilken.
 
vadå?
 
Höfläkten?!!!??
 
nä, diska FAN jag ska diska medans laxen ligger i . nä tror fan jag steker den. hatar när det typ är kvar rödingbitar eller nått i ugnen. haha
 
sviiiinigt drygt dET ÄR TVÄTTMASKINEN ajg menar MENADE!!!
 
marmeladmening är vad det är frågan om. 
 
Vad var frågan om?
 
hahaha
 
cd.
 
Iaf. ja inte vet jag körde bil. bil.
 
Småväg.
 
Inte i småland. Dom har ändå säkert inte så mkt smör som där sägs finnas, Finne?
 
satan. djävulen. belsebub lucifer karate hitler
 
---
 
spelade ut life is strange igår. svinigt bra och snyggt. eller alltså konceptet är 10 av 10. såhär avsnitt i ett spel. eller som kapitel i Alan Wake.
 
hur många gilla finns det än?
 
MÄH 0/6.
 
viktiga.
 
jag dränker mig!
 
vältrar mig i ån likt jätten jorma som inte längre har nån loppig affär!
 
.
 
handlade mat IAF när jag körde sån där kurvivig väg tidigare bara för körandets skull med stormofthelightsbane (ger upp får ändå aldrig några likes. VADÅ JAG VILL INTE HA NÅGRA!!!!!!!) på stereon.
 
Ungefär vid den där sjönn. ytter eller innertavle eller vars det var.
 
Jag körde väldigt bra btw sen väldigt konstigt. Efter kanske kurva 7 så är det nått stort grått längst bort mot skogsbrynet. är lite närsynt men inte så närsynt att jag ganska snart insåg att det var en giraff. såg HELT fel. det är ju elefanter som brukar vara gråa.
 
iaf det var en giraffdjävel på vägen. den var ganska lätt att köra om sen var jag nästan i holmsund fast åkte hem igen och orkade inte fara på myrornas utan körde ned på stan och promenerade och promenerade mer med en icakasse full med mat. JAG HAR TIO TUSEN KVAR av lönen och mer kommer på fredag.
 
sweet.
 
fast det bästa är ändå boken jag läste majgulls någonting med nifelheim. iaf. vad kan hon heta säkert andersson-.
 
nä axelsson.
 
MAJGULL AXELSSON.
 
men orkar inte ta reda på boken åxå. för DJobbigt.
 
debuten iaf. läste ut den på bara några kvällar.
 
aprilhäxan blir det kommande!
 
har sjukt svårt för det här med böcker. alltså jag läser jämt men jag vet aldrig vad jag ska läsa! och jag kommer typ ALDRIG ihåg vad författarna heter. vissa av boktitlarna minns jag ibland. men nog mest ba oftast int.
 
ja. nu är maskinen kvar.
 
har hunnit halvvägs på coverskivan. öppnar med alanis Thank you så det är ju inte dåligt resten efter man hoppar över den ribban.
 
ändå hög ribba!
 
ribbaFBK.
 
färdig
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0