JUDE-

KORT införskaffat!
 
inser att det här kommer bli dyrt innan jag har allt jag anser JAG behöver.
 
I need everything the world owns me!
 
:D
 
--
 
men dyrt är bra! för det innebär att jag måste tvinga mig att använda allt för att inte få dåligt samvete. :)=
 
annars vette fan. sov i två pass. efter första vaknade jag och mådde räv. 2 över vad jag brukar kliva upp.
 
andra passet sov jag 4 h och hoppade som ny ur sängen! INGEN VÄCKARKLOCKA ÄR GODS REVERSED GIFT TO MANKIND!
 
alltså jag har klivit upp TIDIGAST 0900 de senaste 10 åren minst.
 
05.00 (är fucked up!!!)
 
normal dygnsrytm återställd.
 

 
hoppas jag kan byta arbetstid, alltså!
 
 
 
 
sen kaffe till laleh (stödhjul) och sen spela nån timme MED. sen själv. tills jag mer ville utomhus!
 
//nya cannibal corpse rockar ändå fett! alltså bara att dom kör 3 mot fyra hela tiden (nåja) precis som på sextitalet!  eller alltså shuffle på gitarrerna och raka trummor. eller tvärtom. hahaha iaf HELT cp-skadat! man blir ju glad! typ jag VÄGRAR spela samma taktart som ni!!!! (säger trummisen till gitarristerna som: det skiter väl vi i!!!! gör vad du vill, vi bryr oss inte! så här SKA det gå!!!)//
 
:D :D :D :D :D
 
 
sömn/fest. ja . det här blev så djävla ostrukturerat och.. skitsamma.
 
 
haha minns mina uppsatser från gymnasiet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
skrev en om sömn. sömn är allt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och en om festande! typ fullpott. "du verkar nästan vara lite av en expert på det här!"
 
:D
 
...
 
 
 
 
väl ute: väldigt skönt där! käkade vid älven och shoppade sedan lite, dåeråh.
 
 
 
 
 
åh, vad pengar det går.
 
ingen semester det blir, nästa år.
 
fast vem vet. INTE MED DEN INSTÄLLNINGEN. kanske snubblar över en miljon.
 
det lutar helt klart åt det hållet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... ... ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja.
 

happyhappy

Det här är en sån här magiskt dag!
 
Typ igår och den här är LÄTT bäst sen i somras!
 
Om man kan definiera lycka så är det bara det här ändå onämnbara (i en icke lovecraftians way ahha)
 
--
 
Tog mig tid att fixa i lägenheten igår. Möblemang och finlir är min grejj.
 
Inte perfekt. behöver köpa massa saker. och stora rum är fan omöjliga, egentligen!
 
menmen. ändå halvnöjd. relativt städat åxå. studiorummet börjar ta sig. sovrummet trivs jag egentligen inte i. svart. säng. är väl vad som behövs.funktionellt. funderar på sambogrejjen, igen. hmm
 
vardags nu är bra. har fått till högtalarna så man verkligen kan lyssna och så att det synkar med tv'n och shit. dessutom kan jag se film nu där. på ett tillfredsställande sätt haha
 
ehrm.
 
ja.
 
mellanraderna är inte estetiskt. det är bara tiden emellan när jag formulerar nästa mening. nån form av asocierande. framåtgående. -
 
menmen. nu har jag en riktning. choffe ska komma hit och fixa ihop studiogrejjerna så jag kan börja spela in. har en JÄVLA massa gammalt som MÅSTE dokumenteras. sen har jag lite nya idéer redan på två dagar. spela in bara en enkel grundidé och sen spåna och arrangera. mitt mål är att göra en lång låt. en singel. lite som I med meshuggah. eller sol niger. fast HELT annan musik såklart. eller crimson idol.
 
måste få igång ordbehandlaren bara och få ihop konceptet. halvdimmig idé jag haft i säkert 15 år.
 
kan tänka mig att det är nått jag kan jobba på under kanske en 10-års period. bara för jobbandets skull. har jag tur tar det bara nån månad. så man får tid med annat åxå!
 
ahheeeowr.
 
jamen. som sagt så här bra var det länge sen jag mådde. alkohol är nog ändå ett problem. 1 månad utan blir lught. och spännande att gå ut, utan och så. funderar på lättöl eller inget. förmodligen inget. lättöl? what's the point. eller det jättemogna "ett glas vin" (hahaha anna har ändå bäst vinglas! rymmer en halv flaska!! :D :D :D)
 
eller gå ut och "ta en öl". utterly pointless. i min värld.
 
sen efter den här månaden vore det kul att bara supa sig redlös en helg varje månad. bara vid större tillfällen typ konserter.
 
JAAAA! har redan bokat in mig på meshuggah. dit är det bara att gå. man känner ändå alla som går dit. sen At the Gates (!!!!!!) på Hom. funderar på ha förfest där kanske (ska ha EN fest här oxå i höst är det tänkt. man får komma om man har mustasch. eller gillar foo fighters. eller om man bara är tuff. senaste festerna (har väldigt sällan. mest jobbigt) har vart totalt out of hand!!! sisst satt jag bara helt knäckt kvar i mörkret, höll mig för pannan och drack under ett dygn upp alla slattar, som det proffs jag är.
 
men nae. alkohol är ändå redan ett problem. suger bara musten ur en. får svårare att sluta nuförtiden. alltså jag har supit väldigt mkt mer tidigare. haha. var full en hel sommar när jag var kring 22 eller nått. ÅH NEJ att alla anteckningar från den är borta! totalt vansinniga grejjer hände hela tiden. nakenäventyret.kristianiaresan.göteborg. Men jag minns nästan allt! iaf det roliga. sen kraschen på hösten var mindre roligt. nu klarar jag MAX en vecka. sen går det bara inte mer! alltså det går bokstavligen inte att få i sig! sissta dagarna funkar sprit bara som medicin. dricker i regel bara folköl. är full på ett sexpack. ahja. om äventyr: måste bli bättre på att dokumentera saker. Förhoppningsvis kan jag spara den här hårddisken väldigt länge.
 
Det här är vad jag förknippar med konserter. sen ska jag och jenny på thåström. och förhoppningsvis lyckas jag styra upp att se morbid angel i oslo med matilda. men allt måste man ju inte planera. även om man kan slappna av på ett annat sätt. ha en massa milstolpar att se framemot och liknande. nått typ. eftersom jag aldrig är ledig under the holidays.. DET HÄR BLIR MKT BÄTTRE HOLYDAYS!
 
:D
 
och så. tror inte jag kommer göra så mkt nästa semester. förhoppningsvis vara i full gång med allt det här då så jag får vara i en bättre värld (min egen skapade mkt VERKLIGARE värld!) än den här. :D
 
...
 
idag ja. ALL den där texten sprang bara från att jag skrev om hur jag sov inatt. (eller vänta! det har jag inte gjort än. haha bara tänkt det. tomejto/tomaato. en liten parantes är det hursomhaver.
 
sen (efter vad?!?!? jusst det. det här är mkt en övning i närminne. eller alla form av minnen.) drack jag kaffe, duschade. lepran/lesran/arselet är lite bättre. bara några bölder/kluster av finnar/ kvar som gör ONT. haha alltså HELA min näsa är en finne. totalt röd. och jag skojjar inte att jag har räknat 23 (!!!!!!) stycken såna här vita jättemumsiga varprickar. horribelt. ska märka skillnad av antibiotika verkningarna om tidigast nån vecka till eller så. men det börjar ändå flagna och ramla av. byta ut lite skämd hud bara. haha jag är ett MONSTER. men det är egentligen inte mitt problem så länge det inte gör ont och jag undviker speglar. att andra tittar konstigt och utforskande på en med viss avsmak, vänjer man sig vid. :D
 
ja. sen spelade jag lite gitarr. det roliga är att det KOMMER nya saker nu. så har det inte vart på länge. gjorde felet att upprepa och komma ihåg tidigare saker bara för att upptäcka frustrationen att fingrarna är gamla och typ vägrar göra det jag befaller dem! idiotfingrar!
 
men nu har jag tappat into it. kranen öppnad. kanalisering är väl vad det är. man blir ett medium av DET ONÄMNBARA (denna gång in a lovecraftian way!) stället allt kommer ifrån. att vara jävulens verktyg! :D
 
--
 
drog ned på stan och storhandlade! :D :D :D handla mat är den enda shoppingen jag vekligen älskar! lite jobbigare blir nästa tur. då ska jag köpa ljudkort. alltså musiknördshandling i affärer är alltid en pers. nästan värre än att handla tvspel. (JA! SKIVMÄSSA PÅ SÖNDAG!!) handla på nätet är fortfarande inget jag har mkt till övers för. bara att betala räkningar känns typ som att små vättar kryper in i lägenheten och typ våldför sig på katten eller nått. EXAKT så. hahaha
 
nämen allvarligt den där basen jag beställde. vilken katastrof den var! tur jag kan med lite att meka med dem nu, tack vara scentekniker jobbet jag hade!
 
ja. så här skall lagas mat i lugn och ro ikväll. vad, är hemligt! och det är bara till MIG!!!
 
haha var det tråkigt med alla hemliga recept man gjorde när man var barn? plocka bär och baka och sånt. har testat baka lite för några år sen. ändå inte lika kul. för det är så mkt annat man ska göra hela tiden. blir lite svårare att snöa in sig på saker och göra dem ordentligt och SERIÖST, som vuxen.
 
bra väder ute. ser framemot ivarjefall promenad 2 med musik. freak kitchen är fortfarande lika bra. den jag första jag verkligen gillat sen Move. alltså inte jättemånga bra låtar. men de bra är bäst! måste köpa nya lurar.
 
och grejjer till lägenheten. men nån måtta får det va. har ju en massa helger framö...
 
OCH DÄR KOMMER MARTINAS FÖRSTA SPYA (väntar in de påföljande fem. på olika, spännande ställen. helst så svårtillgängliga-att-torka-upp som möjligt, THANK YOU VERY MUCH. dämn you leprechauns!)
 
...ver till sånt här utan allt infernaliskt supande.
 
och ja. här är jag. och har haft så jävla kul skrivandes det här.
 
bara så jag aldrig glömmer den här dan!  :D
 
nu, frukost!
 
tvsp...dataspel och ja. vi får se. kanske handlar nån annan dag.
 
herregud vilka upprepningar. det blir så om man tänker för länge/iställer för läser! (haha) MELLAN RADERNA!
 
men vem bryr sig: anything goes
 
 
 
 
 
SIEG HAEJK
 
 
 
--------------------------------
 
haha!
 
det var inte vättar!!!
 
det var martina som sniffade sig till köttfärsförpackningen (NÄ NU VET DU VAD!!!) och tuggade sig igenom den och käkade (upp hälften!) tills hon kräktes!
 
nice med intrampad köttfärs på mattan. hon åt säkert lite matta åxå.
 
hahaha ändå hetsätning!!!
 
.
 
det blir finsk lakrits, kaffe och mentholcigarreter till frukost.
 
 

waouwee!

hohohoho
 
Jag är fan på topp idag - minus ebola - och helt inspirerad, utvilad & ostressad!
 
detta springer ur en veckas ensamhet!
 
:D
 
Är uppväxt så. det är naturligt. ensamhet. Ute i det vilda. Frihet. etc. men alltid med den lyxiga valmöjligheten att vara oensam när man väl känner för det.
 
Det där ändras när man flyttar in till stan.
 
Kan säkert ses som ett antisocialt rövhål av asfaltsbarn, men alltså det är inget illa ment.
 
jag pyser utan att säga hejdå alltsomoftast. (I might dissapear - never to be seen again!)
 
Jag behöver det bara. Låsa in mig. Bida min tid. Bygga upp mentala superkrafter!
 
 
:D
 
 
Yeah, hade iaf KUL igår med instrumentet. Det var nog ett år sen sisst. Tappade bara TOTALT sugen efter Crowdburns sammanbrott.
 
Och att sen gåtillbax till nån reunion grejj och göra samma sak som för 10 år sedan, fast slöare & utan någotsomhelst framtidshopp har mest känts obehagligt.
 
sammankomsten har vart mkt trevlig, lett till massvis av efterlängtat kaos, men sen blir det som bara draining. iaf för mig. vi LYFTER INTE UPP VARANN GRABBAR!!
 
men det löser sig säkert. vill bara in i en svettrepa och köra för körandets skull. funkar det så lossnar det säkert för mig. eller om the creating prosses sätter igång på eget håll här, vilket det känns som det är på gång att göra!
 
Tiden är rätt när tiden inte är fel!
 
---
 
Nu har jag iaf nästan alla förutsättningar. främsta är att det här rummet inte ser ut som ett förråd. värsta nydatorn. massa instrument. saknar dock klaviatur och stålsträngat. men pengar är inget problem heller.
 
tid är problemet. vilket iofs har med pengar att göra. det är djääävligt dyrt med frihet. känslan av att ha oändligt med tid och att vara totalt ostressad och utan måsten är en nödvändighet i mitt fall. för mig har jag räknat att det kostar se 1.3 öre i sekunden att leva eller nått. hahaha mkt nödvändigt vetande! ändå relativt billig i drift. därför undviker jag träning t.ex. vilket slöseri med energi!!! fatta hur dyrt det blir att handla!
 
:D
 
Iaf som det lutar åt nu är. bara fjanta runt. inte ha nånsomhelst koll på vad jag gör med gitarren. stämd på ett helt annat sätt. har inte rört den på säkert 4 år. lära om sig från totalt! bara spelat bas så jag har ingensomhelst teknik längre!
 
vilket får mig att känna mig konstant lustig(!) när jag försöker. och har kommit på att jag i helvette tänker göra det! öva upp teknik.
 
Sloppy is the shit! orkar jag inte spela snabbare så tänker jag inte öva upp det snabbare heller. har inte tid. när man blir äldre. det vet man ju själv hur smärtsamt det kan vara att se de musikaliska atleterna befinna sig i medelåldern, att fåfängt försöka (och kapitalt misslyckas) med att leverera ungdomens vitalitet.
 
haha svartalitet är det nya vita!
 
Så. först bara sitta själv och fippla. sen kommer man ihåg nått efter en vecka utan att spela in eller nått är det garanterat bra. är nått som man konstant går omkring med ett :D :D :D :D flin hela dan efter man har fångat det så kan jag ju börja på att allvar fundera på att köpa till de nödvändiga sissta programvarorna och skiten. men redan vid den här tanken känner jag bara musten, livsglädjen & hela saligheten och härligheten UTSUGAS ur det gudomliga medvetandet. i evigheten.
 
:D
 
igår iaf. sprang omkring och typ hjulade totalt speedad en timme efteråt. ungefär som när jag druckit ett sexpack folköl. det här är ändå billigare!
 
så. sen så har jag funderat ihop ett helt koncept, (vad är min grejj med komman? håller på med -'n åxå hela tiden. sktisamma.) på hur man kan ta det vidare. har haft visionen i åratal. om t.ex hur musik skall släppas och så. på ett fräsht, spännande, intressant, underhållande och roligt sätt..(!) bara det kommer bli så jääävla kul! när allt.
 
ja. såhär långt framåt är det onödigt att tänka.
 
regel ett är som sagt att det ska vara totalt ramlöst. ingensomhelst substans! hahaha
 
det jag direkt känner är att jag MÅSTE ha stålsträngat. mkt för rytmiken. ska försöka lära mig sjunga ordentligt åxå så småningom. måste bara isolera och sånt först. åsså att alla instrument ska spela helt olika. ingen dubbning. enkelt allting. fast med komplexa arrangemang. är tanken.
 
ja. det känns ganska exciting! RÅKAR nått bli stenhårt så har jag en kanal där det kan hamna. blir det inte så blir det inte så. då blir det tillbax i den boxen och träna träna träna. disciplin!! PLIKT!!! :D
 
...utan nånsomhelst framtidsmorot som lockar igentligen. så känns det. men det ändras säkert. allt ändras. blir inget av, av (AVAAVAVAVAV!!) visionen så skiter jag i det.
 
att det ska vara på skojj bara. BARA för min egen skull. sen brukar det ändå alltid bli så att man blir VÄLDIGT angelägen för att visa upp det för folk.
 
--ja blev tillfrågad av en poptjejj på ett majorbolag (ME ME ME ME ME!) att va med. gillar man laleh och typ inte vet jag first aid kit som alla gillar så.. sånt är ju bra. men det var nog mest en fyllegrejj. jag sa nej påengång, och ångrade mig dan efter. jaja. shit happens when you party naked!
 
sen är förutsättningarna ändå HELT värdelösa när man är i den här åldern.
 
HÖR bara på livsprioriteringarna
 
1. arbete
 
2. socialt umgänge
 
3. dataspel
 
4. musik.
 
---
 
alltså relationen mellan 1 och 2 är uppenbar. spenderar man mer tid på jobbet än med typ frugan, så värderar man helt enkelt jobbet högre.
 
vi lever förfan inte som jägare/samlare. alla kan bestämma själv hur mkt som behöver arbetas. eller det BÖR vara så. ingen behöver för i helvette jobba i sverige.
 
det har vi typ koreaner som gör åt oss. slaveriet har som aldrig vart mer raffinerat än nuförtiden.
 
och vadå tillväxt? "för att ha råd med välfärden".
 
sug min röv, vi hade mer än råd för 30 år sen. nu vi är rikare än nånsin och de jävla snålkukarna. DOM har inte råd. jag som har typ minimumlön anser att jag har mer än råd!
 
AAAAAHHH!!
 
:D
 
.
 
ja livsprioriteringarna. mitt eget välbefinnande ska väl vara lite högre upp än vad det vart tidigare. vilket jobbet tyvärr gör rätt omöjligt.
 
men det går att ändra på.
 
---
 
 
vad mer?
 
JO, blev våldgästad inatt! FYFAN så arg - och samtidigt glad - jag blev!
 
(jag i dörrspringan ERA AS (BAM!!))
 
:D
 
NU är det helg.
 
ska va nykter i en månad och få igång det här. mig själv. mitt eget. JAG.
 
PIX PAX PUNG
 
 

haha sådär

borstade tänderna och stoppade prydligt ned tandborsten i toastolen.
 
hahaha stod ändå konfunderad i 2 två sekunder och.. "hmmmmmm"
 
kuk!
 
:D
 
svinigt bra dag iaf
 
såg Mr. Nobody.
 
hur har jag kunnat missat den?
 
precis vad som behövdes.
 
..
 
annars då?
 
-jo nu skall här klias och brännas!
 
ÖVERALLT!!!
 
sviiiiiiiinigt länge

haha :D

men tråååkigt!
 
jag försöker spelar elgitarr!! haha
 
sjukt kul! alltså har inte nån som helst aning om vad jag håller på med!
 
:D :D :D
 
så. bah att höja
 
haha satan så säker!!!
 
:D
 
jag måste spela in!!!!!!!!!!!!
 
NU!!
 
..
 
för övrigt gick jag inte ut och käkade med en tant igår. jag var inte på födelsedagskalas heller.
 
måste bli snygg först!
 
nästa år kanske.
 
haha. alltså.
 
SNUS I MIN MUS
 
kommer inte på festen ikväll heller. för ful. mobilephone öff
---
 
såg för övrigt in flamse (haha man tjänar ofta på att inte rättstava. eller avstava. måste fixa officE!!) på tv igår. lät bra. mkt bättre än jag trott!
 
iofs kan jag inte tänka mig nått som låter dåligt med stråkar.
 
han är då mkt bättre på sång sen senast jag hörde dem! för typ 10 år sen.
 
blev intresserad och lyssnade igenom (hela) 4 låtar från nya skivan. det är ett bra betyg! :D
 
men det var för mkt metal!
 
jag gillar inte heavy metal.
 
---
 
lalehs nya låt lät bra!
 
at the gates med!
 
fast alltså
 
jag HATAR singlar!!!
 
--
 

Om konsten att äta bajs!

haha har jag tagit liiiiiiite skit i veckan!?
 
Vadå, jag är en skit!
 
Jag assimilerar bara din skit!
 
I GROW STRONGER!
 
:D
 
--
 
ändå lika bra den här veckan. typ fullblown ebola i ansiktet och bröstEN!
 
igen!!!
 
gör ont som FAN åxå. kliar. och yeah. det är lugnt. har haft det förr.
 
käka antibika och äta bajs, är min melodi!
 
--
 
vad som skrämde mig var dock att jag tidigare alltid fått det under extrem stress, varpå en minst halvårig depression följer.
 
 
ska förklara mer ingående vad en depression är nån gång när jag känner för det. det är INTE att vara ledsen. det går inte att jämföra med att bli deprimerad för att man blivit dumpad eller nån man känner har dött. sånt är lindrigt i jämförelse.
 
de flesta får en depression nån gång i livet. alltid PÅ GRUND av nånting. jag har haft 4 och ALDRIG fattat varför. ingen annan heller. har alltid haft det rätt bra.
 
sjukt!
 
men lite kan jag väl berätta. när depressionen kickat in. det tar kanske nån vecka/månad innan man inser att man hamnat där. igen. det går som inte att motarbeta. det barkar åt helvette. ut och träna jobba, va social ha kul!
 
det funkar bara inte. man ger upp. för det blir bara värre ju mer man kämpar. typ bränner ut sig på att försöka le.
 
och en vacker morgon, helt plötsligt inser man att det typ svåraste man nånsin gjort i livet är att ta sig ur sängen för att gå och pissa. på den nivån. att välja om man vill ha socker i teeet, kan jämföras med att välja mellan vilken av två kompisar som måste dö. nån måste! svara då!!! svara dåååå!!!
 
och det pågår som sagt inte i en vecka. det är så varje dag. och natt. det går inte att sova. och man tänker. nu har det gått i en vecka. jag kan inte prata. nu har det gått 3 månader... och det fortsätter.
 ligga och oroa sig och ha panikångest bara för att bygga upp kraft att gå och duscha i övermorgon.
 
 
men det går över. inte helt av sig självt. men i stort sett. ingen kan hjälpa en. möjligtvis betala hyran och laga mat. men bara den insikten att nån tvingas till det får bara en att må ännu sämre.
 
 
det enda man vill är att dö. lyckades dock tvinga mig att vilja nånting. jag kunde gå med på att jag ville sova. näst efter att dö.
 
 
så. tillslut lyckades jag med det efter mkt och månadsvis tränande mentalt. det går alltså inte att ta sig ur sängen. och jag vägrade sömntabletter. vill inte bli nån jävla knarkare.
 
så. en natts sömn!!
 
en till efter en månad!!!
 
WOHOOO!
 
parteeeey!!
 
orka gå upp och göra mackor. JIPPIEEEE!!!
 
och kunna läääsa!! men tråååkigt!!! (man går i princip från att vara ett hjälplöst barn till vuxen igen. under några månader.)
 
det enda positiva jag kan komma på med det här - alltså man lär sig ingenting av det. ungefär lika givande som att ha feber - är att jag har haft tid att läsa en massa när jag mått semi-bra. :)
 
jaja, iaf. sen efter typ ett halvår klarar man av vardan igen. det första man kan GÖRA förutom att överleva. äta. gå. sova. bajsa. etc. är musik
 
när det funkar leker livet.
 
sen måste man börja jobba!
 
hittar man nått har man ca 4 månader på sig tills hela proceduren startar om.
 
sen märker man en vacker dag att. ojj. jag är typ 30 och har inte ens haft ett riktigt jobb! eller ens ett förhållande!
 
har ju bara hunnit gå 3 terminer på universitetet! DAMN! och allt ofärdigt man har kvar skräpandes. huvva att ta tag i det igen. det måste jag dock. fast SEN isåfall! :D
 
sammanfattat tycks jag sammanfattningsvis befinna mig i livet där de flesta (redan lätt efterblivna) var när dom var 20-nånting.
 
ändå drygt!!!
 
haha
 
tur jag fått släppa .... 3 skivor iaf.
 
har du det?! VA!
 
haha dom som läser det här har typ släppt 10!
 
 
men alltså egentligen. det GÅR inte. JAG kan inte ens sätta mig in i hur det var. man vet bara när man är där. igen. typ well now isn't this nice. en helt alternativ verklighet.
 
 
vad vet jag. shit apperently happens for no reason at all.
 
 
eller nått.
 

men. precis som jag är immun mot ebola är jag numer helt immun mot depressioner. dampadampadaaam refuse..... resistent!!!
 
fast varför inte?
 
sju års olycka efter sju års "lycka". det kanske är menat att det ska funka så?
 
...
 
hmm. nä det är lugnt. blir så jävla bökigt socialt bara. kan typ inte titta folk i ögonen, för att jag är rädd att dom ska titta tillbax!
 
haha ändå smart.
 
DONT LOOK AT ME IM UGLY!!
 
äh, man vänjer sig med att se ut som ett könsorgan. med herpes.
 
öhm.. vad mer??
 
JO, passar på att ta en vit månad och isolera mig. kommer att ta MINST så lång tid innan det blir bättre.
 
mjäh. you know.
 
---
 
det här med medicin dock. anledningen att jag får det här är ju på grund av att jag gjort nått fel. levt fel. symptom.
 
men istället för att förstå vad felet är medicinerar man och fortsätter med felet. skitsmart, det, även, åxå. ändå
 
på samma sätt som man t.ex sätter ut antidepressiv medicin.
 
bah: sådar! Skit i att lösa problemen!
 
UT OCH VA PRODUKTIV, BARA!!
 
tjäna ihop pengar till nått redan rikt rövhål!
 
:D
 
OBS. det här med "det är generna". "har anlag för". det är nått folk säger. det är vad folk (vetenskapen) TRODDE för typ 89 år sedan.
 
snälla du, sluta upprepa floskler hela tiden!
 
ingen VET!
 
det är ganska enkelt att "bevisa" att, så är inte fallet.
 
är att falsifiera saker inte är det roligaste som finns, så säjj!
 
 
:D
 
det är åtminstonde inte inte inte det tråkigaste som finns!
 
trippel negation. är ändå kass på huvudräkningar.
 
ååååh jag saknar logikkurserna!
 
bara glädjen i att matematiskt räkna ut om en sats är sann eller inte!!
 
hahaha. så bäst!
 
ingen vet vad logik är. det vet jag.
 
"det verkar logiskt"
 
FÖR I HELVETTE!
 
*ser ned på*
 
:D
 
skitsamma.
 
hur det är, är alltid mer komplicerat. och det bästa man kan göra är att kludda ihop halvful karta över hur saker fungerar.
 
ta inte kartan för verkligheten! (upprepar det bara för att nån jag tycker verkar smart har sagt det! nån jag litar på!)
 
:D
 
..
 
så varför denna jävla ebola? käkar nyttigt, rör på mig, har hyfsad hygien etc. alltså jag har inte ändrat nått på slutet. kanske nått i luften, att det blivit svinkallt eller nåt?.
 
blaeh. förut var det iaf helt uppenbart av..
 
men stress? nä.
 
jag upplever bara den typ värsta vardagstristessen jag nånsin vart med om!
 
det blir som eventuellt kanske en inre stress iom att jag inte kommer nån vart. allting är som en nödlösning.
 
känns lite som att befinna sig i en rålyxig life-boat. oändligt med mat. så trygg man kan bli. typ 7 papegojjor att snacka med.
 
men alltså; vafaaaaan, kan det bli land i sikte nån gång?
 
--
 
hahaha apropå det! jaaaaaag MÅSTE fan börja simma snart. och smitta alla med Ebola! haha
 
--
 
nämen att sitta fast. jag är som såhär: kan inte se en film 2 ggr. är det min absoluta favouritfilm och jag ser den igen är den typ oändligt förstörd.
 
som det här med att jobba. ville som bara testa mig själv först. bevisa för mig själv att pallar jag med att leva helt vanligt. heltidsjobb. och JA. det gick hur lätt som helst! livet har aldrig vart slappare. KLAR!
 
alltså: FÄRDIG!!!!!!!!!!
 
jag kan. skitlätt. inget mer tack.
 
NEXT THING PLEASE!!
 
--
 
och där kommer väl stressen in lite. det här är alltså ohållbart. för att det är alldeles för hållbart. för långsiktigt. för groundhog day (så jävla bra film! låt mig aldrig behöva se den igen!).
 
och poängen med filmen där. jag får väl köra på tills jag upptäcker det uppenbara.
 
ALLTSÅ JÄVLA BLINDA FLÄCK!!!!
 
 
:D
 
 
jajävlar.
 
jobbar i helgen.
 
så; please fuck off
 
..
 
men nått positivt då? (förutom att det är king to be a happy poop)
 
har kanske chansen att få börja jobba mellan 11-19!
 
vore det TRÅÅÅÅKIGT!??!
 
jag menar nu är det 6-15.
 
sämst.
 
OCH EN HELG I MÅNADEN! oförhandlingsbart. hade fan inte skrivit på kontraktet om dom berättat det!
 
haha. eller det hade jag kanske. är så obehagligt när samhället sätter en pistol mot pannan på en.
 
:)
 
OCH VARJE RÖD DAG ÅRET OM!. även om man ansöker om ledigt t.ex på julfton är det en sååå jävla slim chans att man får det. ty "det är så många som vill va lediga då"... "ansöker ni i tid, typ jusst efter nyårsafton, så är chansen god att ni får ledigt typ varannan julafton *megasmiley*"
 
står det i kontraktet att man måste jobba varje röd dag om året åxå?
 
"hmmm.. alltså...jag förstår frågeställningen...  .....   ....."
 
OK TACK FÖR SVARET!!
 
"snacka med facket"
 
ska fan göra det. jag menar things are pretty fucked up here, dude!
 
om att kliva upp 5 varje morgon (folk som pendlar kliver upp 4) det innebär att man missar typ ALLT kul. som alltid händer efter kl. 21.
 
mitt problem är att jag gillar att ha kul!
 
men nej. kl åttå. sorry girls and boys, I'm going home!
 
iaf om jag ska orka hålla mig produktiv.
 
vilket är viktigt.
 
det är väldigt viktigt att arbeta!
 
varför då?
 
för man måste ha pengar!
 
varför måste man ha pengar?!
 
Annars får man inte bo nånstans. dessutom har man inte rätt att äta heller.
 
DET ÄR JU HELT SJUKT!!!!
 
...
 
 
 
haha röstate faktiskt på MP framtills dom la ned den här idéen om medborgarlön.
 
:D
 
seriöst. jag tycker inte medborgarlön är tillräckligt. världsmedborgarlön är det minsta vi bör kräva. av oss själva.
 
det är vi värda.
 
"och hur skulle det kunna fungera? omöjligt! utopi!!"
 
ja, med den inställningen är det, det.
 
vi kan samarbeta. framåt.
 
jag menar, det var rätt länge sedan du gav upp va?
 
DITT KONSERVATIVA AS!!!!!
 
:D
 
ge mig ETT exempel då mänskligheten tagit ett MAJOR kliv framåt genom konkurrens!
 
ETT!!!!!!!!!!!!!! (inte vet jag. månlandningen? nä. ska tänka ut bra argument där. för nått. fast helst mot nått!)
 
den enda vägen framåt är att fullt ut lita på varann. samarbete. palt. kommunikation. samarbete.
...
 
have it!
 
..själv tar jag gladligen ett stort silverfat med bajs, tack!
 
 
 --
 
avslutar med 3 citat som varje gång nån upprepar dem, får mig att vilja slå dem på käften:
 
"man ska inte klaga"
 
"det ä bah och bit ihop"
 
kom inte på nått tredje.
 
no offense, men jag rår inte för att jag får hulkningar når folk skriver
 
(kort på nån) "fiiiiinaste Rutger"
 
SNYGG, HAN ÄR JU FULARE ÄN JAG!
 
"bästa mamman"
 
VADÅ MIN ÄR JU BÄTTRE!!!
 
 :D
 
för övrigt måste ni lyssna på bästa låten; Proffesional Help Med freak kitchen!

yey! back to music

Som tur var helvände humöret upp till extra bra igår kväll!
 
satt mest och inte tänkte nån timme, för att bli klar.
 
Har lyssnat svinigt mkt på alanis morrisette senaste året.
 
går alltid tillbaks till musik som jag lyssnat på under perioder.
 
--
 
(i mina sena tonår var nog hon och björk bland de största, för mig. förutom kai hansen förstås!)
 
:D
 
sen går man över till nått annat)
 
har alltså plockat upp alla hennes skivor som jag inte hört sen tiden EFTER de två FÖRSTA!
 
:D
 
ja. började va mentalt bra igen igår, efter sittande. läsande... och googlade bara lite. hittade en sviiiiinigt bra intervju!! (tryck på texten "sviiiiinigt bra intervju!!" och bli svinigt intresserad om du inte redan är svinigt intresserad!) Det går även lika bra att trycka på texten:"sviiiiinigt bra intervju!! (tryck på texten "sviiiiinigt bra intervju!!" och bli svinigt intresserad om du inte redan är svinigt intresserad!) Det går även lika bra att trycka på texten: eller varför inte texten:sviiiiinigt bra intervju!! (tryck på texten "sviiiiinigt bra intervju!!" och bli svinigt intresserad om du inte redan är svinigt intresserad!) Det går även lika bra att trycka på texten:"sviiiiinigt bra intervju!! (tryck på texten "sviiiiinigt bra intervju!!" och bli svinigt intresserad om du inte redan är svinigt intresserad!) Det går även lika bra att trycka på texten: 
 
etc hahahaha
 
blev på råbra humör av den!
 
började tänka på hur time flies. minns att jag lyssnade på nån skiva kring 2007 och insåg att hon fan var svingammal och dålig och la det hela åtsiden. nu är JAG så gammal och hänger mer med i skivan.
 
haha.
 
ja. sen funderade jag lite under cykelturen hem kring det här:
 
personlig musikhistoria. hann i stora drag gå igenom min på halvtimmen hem.
 
---
 
det är inte alls ovanligt att folk skäms för att de gillar viss musik. och GÖR DET I HEMLIGHET!!
 
som vuxen!
 
har nog aldrig skämts särsikilt mkt för nått. tyckte tvärtom det var svinkoolt när vi hade band i black metal-svängen under tidigt 90-tal och ändå ENVISADES med att lyssna på helloween hela tiden!
 
:D
 
ändå punk!
 
vilket jag tycker black metal är, förresten. punk, blandat med thrash + dåliga texter.
 
jag tror på gud. jag menar är man inte bokstavstroende, eller nått sånt liknande så kan man väl inte ta satan/satanism på allvar?
 
right?
 
tro på det som står i bibeln gud och satan t.ex. och välj skurken!
 
självklart hejjar man på satan!
 
:D
 
retards..
 
--
 
ja iaf. JAG. MIN. MUSIK.
 
som barn var det beatles mina föräldrar lyssnade på, så där hade jag väl inget val. har plockat upp dem på senare år och blir som förvånad över att man "kan" alla låtarna. och dessutom tycker det är svinbra!
 
sådär. black metal hade inte funnits om det inte var för beatles. LIX!
 
--
 
sen lyssnade jag mkt på djungelboken och lucky luke! mors & fars typ: Sitt här, så vi får va i fred, ungdjävel! *på med lurar* och jag. ändå bra!
 
lucky luke soundtracket var nog iaf första skivan (utan fjantig berättelse) jag verkligen gillade och lyssnade sönder. OBS: den från typ 71' . har hört på den väldigt nyligt. sjukt bra!
 
sen schlager var naturligtvis awesome! tror första albumet jag köpte (pekade på, tjatade & fick! PÅ MC! (nej inte hammer)) själv var främling eller vad den hette med carola.
 
den är inte dålig. ah. fast tröttnade rätt fort på henne tror jag. eller insåg att det var fjantigt. så. hade en period av päronens black sabbath och deep purple där ett tag.
 
tills jag hittade MIN bästa. helt egna! säkert fortfarande. alice cooper. efter poisonvideon! SÅKLART. NAKET!
 
:D
 
sen köpte jag en till efter thrash (vadå trash?). brukade beställe från ginza eller vad det var med mina grannar. :) mysigt. det lät ju inte alls koolt. typ ja. fjantigt. BestofskivanmedalltsomfaktisktvartypbästvisadedetsigiefterhandsåhärmedFacitiHAND!!!!!!!!!!!!!!!.
 
:D
 
men har man bara 2 skivor så lyssnar man fan på dem tills dom hackar sönder! ändå dyrt!
 
sen köpte jag alla alice cooper skivor tills farsan blev typ orolig. man kan inte lyssna på bara SAMMA hela tiden! det är inte hälsosamt. testa 10cc typ, jag NEJ: helt värdelöst.
 
så jag fortsatte. dessutom finns det typ ingen bredare artist än alice. haha
 
ja. så kom grungen. det var jag först med. älskade nirvana och helt plötsligt var man tonåring, spelade i dåliga band och lyssnade på death metal (entombed, grave och dismember var några favouriter).
 
black metal gillade jag aldrig. dels försökte dom se ut som alice cooper (barnsligt) och ja. tråkig musik. all gammal "äkta" black lät ju som punk (då var ju sex pistols intressantare) blandat med thrash. gillade aldrig thrash. förrens mkt senare.
 
jag gillade första dark funeral och dissection. men inte vet jag. det var ju som melodisk döds. jusstja!
 
typ at the gates och in flames och dom där som jag blev intresserad av efter entombed grejjen. mest bara för det här "va rebell mot rebellerna" grejset. som ALLTID är ett awesome och eftersträvansvärt beteende! :D
 
ja. lyssnade ju på helloween. vet inte grunge blev jag less på iaf när jag märkte att jag själv spelade typ bättre gitarr än dom i banden jag lyssnade på.
 
 
men där kring carola lyssnade jag även på den här 80-talshårdrocks grejjen. helloween och leatherwolf framför allt. sleaze gillade jag aldrig. fast då hette det väl glam. eller nått. pudel. haha. ja. inte så intressant då. men senare. allt går i (menstrations)cykler och perioder. eller håll käft! Allt går i cykloper!!!
 
ja när dom typ smälte ihop det med döds. det var great. sen märkte jag att jag blev less på döds helt och lyssnade bara på heavymetal. tillslut blandade dom ju så friskt så att det bara var: MEN BESTÄMM ER FÖR I HELVETTE!
 
:D
 
ja, heavy metal har jag iaf aldrig slutat gilla. men man bräddar sig och tar sig mer tid att lyssna på musik eftersom. när man inte pluggar det. eller spelar det.
 
så där kom björk in i bilden. när man var mkt i studion och upptäckte att det fanns benhårda grejjer som inte var gitarr/bas/trummor. att lyssna mer på ljuden. produktionen. köpa svindyr stereo och möblera rummet efter vars högtalarna stod och hela det köret.
 
som jag vill komma tillbax till! must.... buy..... stuff! to be... the ultimate gay!
 
:D
 
ja sen hade jag några fantastiska år av den skiten. tills... jusstja det var alltid några supernördar i byn som envisades att lyssna på döds, när jag lyssnade på grunge.
 
gillade det inte då. men förstod det efter jag vart på min första dödskonsert. med knullbin och knullftreds brorsa. tidigare. 12 år eller nått. 92
 
ja. skitsamma. nördarna lyssnade på morbid angel. några år tidigare. vilket jag tyckte var heeeeeelt värdelöst. sen gillade jag entombed. men det var bättre. för det var punkigare. morbid skulle envisas med att verka duktiga och ha thrash-trumspel på och ja. bara för mkt.
 
DEN musiken började jag gilla i samband med björk och alanis och det där. :)
 
och thrash. testament typ. är väl bra thrash. metallica har jag nog aldrig gillat så mkt. den svarta ett tag. den påmann mkt om danzig. därför bra!
 
öh. ja. haha hoppa framochtillbaka här.
 
ja. döds var bra. sen slutade jag gilla musik när jag var i slutet på 20åren och man FAN FICK lov att ta sig i kragen och jobba och sånt.
 
då har man inte tid att lyssna på musik. vadå? några timmar på kvällen? då ska man ju repa!
 
det GÅR INTE.
 
ska fan gå ned i arbetstid för att ha.... näjusstja. kan ju lyssna på musik hela dagarna som städare. jag har betalt för att lyssna på musik. sen vad kroppen gör kunde jag inte bry mig mindre om. så länge den håller ett par år till bara.
 
hmm. och en del av poängen (HAH! det fanns aldrig nån!)
 
skäms aldrig över nått du gillar!
 
(förutom om du gillar att ligga med barn.
 
:D
 
eller det behöver man väl inte skämmas för kanske. bara typ; sök inte jobb på dagis etc!! gå i kloster. bli munk/nunna. fast helst inte typ katolsk präst!)
 
"vi fördömer inte läggningen, bara handlingen", right?
 
själv vet jag inte hur jag skall ställa mig till nekrofili!
 
hur ser lagen ut där?
 
:D
 
 
jag gillar all musik jag gillat. ibland. plus mer ny hela tiden. man har inte tid med allt så, det går i perioder. när man är inne i en sak måste av nödvändighet allt annat vara värdelöst!
 
HellerHueer!!
 
:D
 
och. här är jag.
 
alanis is the shit!
 
och nya freak kitchen!
 
och nya unisonic!
 
och snart nya at the gates!
 
och jaa. foo fighters gillar jag ju som. och en massa bra.
 
sen måste man väl börja spela musik själv åxå. ÄNDÅ DRYGT!!!
 
sabbatsåret är fan slut. har bare liiiite nördgrejjer som måste kopplas ihop först bara.
 
hoppas det tar ett halvår. ändå skönt att ta det lugnt!
 
:D
 
hejsålänge!
 
ps.
 
JAG MÅSTE SE MORBID ANGEL I DECEMBER!
 
har inte sett dom på mer än tio år!
 
dom är nog enda dödsbandet jag aldrig blir less på.
 
bara deras gitarrist som både musiker & person är en aldrig sinande inspirationskälla!
 
PONNYS FÖR EVIGT!!
 
:D :D :D :D
 
 
 
 
 

början av veckan.

undviker alltid i största möjliga mån att på någotsomhelst sätt uttrycka mig när det är så här.
 
Början av veckan. Det är fördjävligt. som vanligt. bara lite värre.
 
Livet Äcklar mig.
 
och det tycks fan till synes oändligt!
 
---
 
det för tillfället vidrigaste, är den här kroppen.
 
ska börja käka antibiotika på torsdag.
 
..
 
mkt kul händer, men jag vill inte va med.
 
självklart blir det bättre.
 
...ssssäkert!
 
---
 
Det gäller ändå att ta till vara på sådana här tillfällen
 
att vördnadsfullt ta sig tiden att till fullo avnjuta
 
en sådan fantastisk
 
sällsynt och till synes oändlig VÅNDA!!!
 
:D
 
puss
 
 

Har du leg?

-NEJ JAG HAR SKÄGG!
 
fast det har jag ju inte.
 
hahaha.
 
det pinsammaste i år jag gjort i år, gjorde jag alldeles nyss.
 
--
 
KÖPTE VAX!
 
på en HÅRAFFÄR!
 
huvva!
 
ändå gay!
 
---
 
och naturligtvis: vad ska du ha det till?
 
varav jag tvinnade mustaschen och sade hmmmmm.. !
 
--
 
:D
 
haha. ja iaf.
 
bra vecka var sjuk två dar, och den ena var lätt den bästa på sviiiinigt länge. var bara helt ensam och läste och lyssnade på senaste freak kitchen!
 
heeela dan bah.
 
sen jobb. du vet:
.......   ........ ...........
 
Men idag ja. efter mustaschäventyret
 
ja.
 
ja.
 
nej.
 
ja.
 
sprang på den där gamla kompisen igen.
 
FAN vad kass jag är typ.
 
man småpratar och hon och hennes kompis
 
typ händer det nått ikväll?
 
jag.. naaaeh. har ingen aaaaning, ska väl hem och dricka öl, hejdå!
 
och ett kvarter senare. jajusstja! det är så man brukar göra! ändå osmart.
 
hahaha
 
---
 
skitsamma.
 
har inga planer. fint väder bra dag. går antagligen fortfarande sitta på ballen.
 
men det viktigaste av allt fatta min vaxade Dahli-prydnad ikväll!
 
så djävla läcker jag kommer att va!
 
;D
 
--
 
det är jättekul. visste ni att:
 
när man möter nån med mustasch på stan nickar man alltid allvarligt i samförstånd.
 
magiskt.
 
dessutom garvar jag jämt när jag ser mig i spegeln.
 
:D
 
---
 
ge mig några månader till bara.
 
ja. vad mer inte vet jag.
 
typ allt!
 
vet allt jag jag inte vad!!
 
hur det?!
 
har iaf ÄNTLIGEN fixat så jag kan se på filmer på televisionsapparaturen!
 
ändå viktigt såhär (morrh)års.
 
...
 
naehmen... om man skulle köpa sig nå folköl, kanske!
 
hejdå

så där!

Vaknade upp hög i morse igen!
 
:D
 
alltså för att jag drömt och minns väldigt mkt av det.
 
och han skriva ned det!
 
:D
 
det här är hur bäst juss nu som helst jusst nu!
 
:D
 
---
 
alltså har gått tillbaka och läst lite av det tidigare. och jag förstår nästan INGET av vad jag skrivit.
 
det är bra.
 
för the point is not to read it.
 
the point is to write it.
 
--
 
den manövern. det är bara nått görande.
 
medlet. som allhelgondar helgen.
 
haha.
 
nä. grejjen med att skriva är att genom att hålla på med t.ex ett sånt här görande är att det ETSAR sig fast i ens medvetande.
 
kunde inte bry mig mindre om nån suddade ut en bokstav jusst (alltså jag menar JUSST!!) efter jag hett den på print.
 
get it?
 
MY MEMORIES ARE MINE!
 
MINE!½!
 
 
*WROOOPOFFFFF GGRRR MORRRR*.
 
--
 
nä bara minnes träning. och yeah. jag är bra på att minnas saker. skitbra. nästan lika bra som på att överskatta mina förmogor!
 
:D
 
.så. jäeah. bollen är rullning. lite som att öva upp sig på att spela gitarr, eller nått.
 
men hur kul är det?
 
å andra sidan.
 
göra saker. kan jag poängtera det här tillräckligt mkt.
 
det SPELAR INGEN ROLL VAD MAN gör.
 
:D
 
sluta gör saker hela tiden!
 
speciellt eftersom det mesta görs så dåligt.
 
ska man göra nått kasst är det lika bra att inte göra det.
 
vad pratar jag om nu?
 
--
 
 
haha nya freak kitchen är jääävligt bra alltså.
 
hahahaha
 
öhrn. kaffe tack!
 
--
 
ok. men såhär:
 
gör man en massa saker bra eller dåligt (spelar ingen roll) så ändrar det hur man är.
 
hur man ÄR är det viktiga.
 
skriver man och minns en massa saker (gör) ändrar det hur man är.
 
i drömmen.
 
---
 
vilket kanske inte makes any sense.
 
vilket inte spelar nån roll
 
:D
 
*slurp*
 
--
 
 självcencur*
 
--
 
ja det här är somsagt bara sit-ups.
 
--
 
var (!!!!) på trevlig valvaka igår.
 
jag är NÖJD över utfallet.
 
det är allt.
 
--
 
allt känns lite bättre. inte mkt. men jag var berädd på nått mkt värre.
 
så.
 
yeah. känns bra.
 
helt ok.
 
--
 
fast det kanske mest beror på att jag är sjuk. alltså in sjuk som i cp-sjuk utan sjuk som i för för förföfröförkyld och slemmig och ha ont för att kunna jobba.
 
det är mysigt.
 
så man kan vara hemma och syssla med nått produktivt som det här. att ändra sitt sätt att vara.
 
till det sämre.
 
....
 
kssmmmhah
 
ja valet?
 
nä finns inget att tillägga. det roliga med det hela är bara att lära sig lite mer hela tiden om hur det fungerar allting.
 
sen om laget jag röstar på vinner eller förlorar spelar ingensomhelst roll.
 
---
 
javad fan.
 
nu blev jag tokpeppad på att sova!
 
...
 
eller nä! ska lyssna på nya freak kitchen först. (har lyxen att förkylningen inte (än?) kläggat igen öronen. då går det ju inte lyssna på musik. men vad gör det. jag läser även Hunden med lovecr.
 
 
maaan alltså konversationerna vi hade i natt!
 
awesome.
 
jag vaknade lycklig.
 
är rätt lycklig faktiskt. skitsnorkroppen till trots.
 
så.
 
LIFE WILL KILL YOU, IA
 
---
 
läxa tills imorrn:
 
Skriv ned en konversation du haft med nån i en dröm, direkt du vaknar.
 
SPÄNNANDE!!!
 
 

krossmorgon!

Alltså det är ändå frustrerande!
jag ÄR en morgonmänniska.
 
väl så. alltid på sviiinigt bra fram till typ lunch.
 
sen sjunker jag typ genom marken fram till typ åtta på kvällen!
 
---
 
skitsamma. det är bra väder. så det kommer va bra hela dan.
 
kan itne va på dåligt humör när solen skiner. och vice versa.
 
INTE bra. men vad i satan.
 
--
 
iaf Bäst jusst nu:
 
har börjat med drömjournaler igen.
 
så jävla kul!
 
mkt därför jag är på bra humör.
 
--
 
är i en period då jag drömmer massa OCH kommer ihåg det!
 
det grymmaste jag upplevt i mitt liv var i en dröm. alltså INGET i det vakna livet har ens vart i närheten!
 
så. vill tillbax dit.
 
och att komma ihåg drömmar är som steg ett.
 
--
 
när man VET att man drömmer. då börjar det episka!
 
:Da
 
så. hade två i natt. inget speciellt. kunde vart hämtat från vardan. nedskrätchade och kan definitivt appliceras på det vakna livet. som ett litet tips från mina drömkompisar om hur jag kan göra saker bättre om dagarna!
 
så. har vart lite hög hela morgonen.
 
alltså det här kanske inte låter så bra:
 
men vaknade så lycklig och det första jag tänker är ÅÅÅÅHH kan itne vänta tills jag får gå och sova igen!!
 
:D
 
vakenhet är bara en transport sträcka!
 
man slösar bort större delen av livet vaken.
 
men det beror ju på hur man ser det.
 
man KAN faktiskt vara vaken konstant.
 
--
 
skitkroppen kan hålla på med vafan som helst. sov jobba. ät skit, knulla. spela gitarr.
 
har INGET med mig att göra egentligen.
 
JAG har viktigare saker för mig!
 
 
 
dö.
 
 
 
bryr mig inte. redo närsomhelst! kan köpa en ny kropp sen om jag mot förmodan fortfarande är intresserat!
 
nu. iaf. en kort period tänker jag satsa på det här. ska försöka få det att in överdrivas till eskapism bara.
 
 
TYP.
 
hahahaha
 
---
 
nu lunch!!
 
HEEEAAAAEEEÄÄÄÄJ!!
 

hmmmm

hhmm
 
HNMMMMJMMMMMMMMMM, sa jag!!!
 
...
 
går bara runt och funderar hela dagarna. och tycker INTE om det!
 
Får för mig att jag kastar bort väldigt bra chanser. eller bara låter saker rinna mellan fingrarna.
 
oaktivt val: BORT!!
 
haha
 
nä. det är alltså ett sidospår här jag skulle kunna hoppa på.
 
grejjen är att det inte är en jättebra grej!
 
synd.
 
hade det vart DÅLIGT!?
 
jag tror bara det skulle kunna vara en chans till ett annorlunda(RE!) liv.
 
vore king för jag är ändå less!
 
rent allmänt. JÄMT!
 
förmodligen för att jag funderar på det här.
 
och när man snappar ur det bah:
 
va , vart tog ni vägen?!
 
han jag ens välja?!?!?!
 
tror ändå jag tackade nej. med det vanliga tillägget; fast kanske sen!
 
hahaha. så jävla kass
 
---och vad+??????? säger man A så säger man....---
 
 
KUK!
 
:
 
ääh. nooga.
 
fuck it
 
jag ska spela skyrim.
 
haha. jag har gjort världens snyggaste gubbe (en tjejj. klart man vill va tjejj. tjejjer är snygga. ibland.) !!!
 
iaf den här!
 
HON ÄR PERFEKT!
 
haha.
 
ÄNTLIGEN!!!!!!!!
 
:D
 
jag bah kör kameran runt från alla håll och bara gapar. orka spela!!
 
bah haehj
 
 

ändå bra

helg!
 
Hörde av en gammal kompis i fredags bara sådär!
 
haha vi hade ett sviiiinigt bra black metal band i högstadiet. corpse paint och hela skiten!
 
två tjejjer och två killar. det var nog bara vi som hade ett band då. och sahara hotnights.
 
vi var tusen ggr bättre! dom fick alltid spela förband på discona.
 
dom var ganska bra.
 
(för att vara tjejjer).
 
:D
 
asplunds orkester hette dom då.
 
ja iaf!!
 
hade svinigt kul, jag hon och hennes tjej! hos mig!
 
man måste vara typ svinkool för att få vara hos mig.
 
:D
 
hon har typ tunerat runt hela världen. inhyrd trummis i nått ganska stort (?) svenskt band som jag inte minns namnet på.
 
haha.
 
har flyttat hem till byn på gamla dar. dragit sig tillbaka.
 
ändå medelålders
 
:D
 
*llalalalalalala BINGO jaaa BINGO*
 
:D
 
ja visade iaf rocknroll och skarinska och sådär
 
...
 
sen i lördags åkte jag och ett gäng ut och körde vattenskoter och badade badtunna. eller vi och vi.
 
jag drack mest öl och satt och rökte gräs!
 
:D
 
OR DID I?!??!?!?!??!??!
 
haha
 
kul var det. svingo mat. ute på en ö!
 
hade ingen aning vad som vänta. värsta äventyret. man kunde bara ta sig dit till båts. fanns allt typ fyrtorn, sandstrand, världens jävla lyxstuga.
 
och det var sommar värme!
 
I SEPTEMBER!
 
inte så länge. men kändes helt overkligt iaf.
 
sen rodde vi tillbax i söndags och jag har vart bakis tills typ nu.
 
nu?
 
JO NU-uu, SKA JAG KÖPA FIL!
 
FIL ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!
 
sug kuk!

aaaah...wsssh

aaaaah.....wsssh
 
aaaaah....wssssh
 
aaaaaah....wssssh
 
aaaaah.....wsssh
 
aaaaah....wssssh
 
aaaaaah....wssssh
 
aaaaah.....wsssh
 
aaaaah....wssssh
 
aaaaaah....wssssh
 
--
 
jag har blåmärken. fast jag typ inte lämnat lägenheten på två dar.
 
:D
 
såhär stå och duscha med ett ben ut från duschskynket.
 
annars svider det så förskräckligt!
 
--
 
ska käka pizza.
 
har egentligen inget vettigt i hjärnan.
 
skönt.
 
hmm
 
--
 
men det var nått!
 
det måste va nått.
 
--
 
skitsamma

åh fyfan

vad det stinker här!!!
 
hemtrevligt.
 
:D
 
.
 
det här med att lokalisera alla spyor!
 
aaaeh. ork int
 
---
 
luktar ändå bra i skyrim!

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0