Haaej

 
 
..pojken
 
Lördag är min bästa dag för tillfället!
 
kaffe upp och spela gitarr och morgonpromenad. Ser jämt framemot det hela veckan! Idag är det ändå bra väder dessutom!
 
Börjar va riktigt jävla bra igen om jag får säga det själv. 
 
Får jag säga själv säga det?
 
:D
 
det
 
Har idéer på ca tre låtar. ska bara spela ett par lördagar till tills det går att spela som det skas. då ska jag demoa dem. en låter som stewen wilsons glada låtar. en låter som såndär dålig åttitalsgitarrmusik som inte är till för att lyssnas på. typ steve vai, satriani (fast bättre, ni skulle bara höra hur mkt!! lätt trippelt så bra. från helt värdelöst till typ nästan bra.). ja sån musik som bara är till för att spelas. kan inte förstå hur nån kan vara intresserad av gitarrmusik! bara sånna som vill spela gitarr. fast jag gillar att lyssna på det jag spelar väldigt mkt. hellre när jag spelar än när det är inspelat. fast då kan man ju ha så många gitarrer samtidigt så det kan vara kul att pyssla med. lite som att fläta såna här vänskapsband man gjorde som palt.
 
den tredje och bästa är en dödsig såklart. roligast 
 
haha
 
trumvirvel*
 
varför. inte för att detärlättFÖRATTDETÄRSVÅRT!!!
 
:D :D: D
 
gärna att jag håller mig nykter nån månad till bara. annars har jag inte tid! Men problemet när jag är i writing mode är bara att mina kompisar börja hysa agg mot mig!!
 
vadå JAG HAR INTE TID MED ER!!!
 
återkommer i gammal god alkisstil på ett par månader. fast då åker vi ju till dieland!
 
La mina vantar på nya (rise of the) entombedraider igår! MAN jag var hooked på en gång! satt i typ 5 h bara sådär. sjukt bra. lika imponerande som när de första kom. och undrar om man förstog då hur snygga spelen egentligen skulle bli? Iaf det är en kurva som måste accelerera för man höjer kraven lite snabbare för hur tekniken bör utvecklas än den verkligen gör. tror det går för långsamt för att folk jobbar för mkt. och leker för lite. lek och låtsas att det är jobb. fast tvärtom. haha
 
evigt tacksam för uppfinningen dataspel ändå! Bara den här grejjen. ok i kring åttitalsskifter: kolla in det här: Man får misslyckas. TILL OCH MED dö! och ändå fortsätta leva. bah! åh som verkligheten egentligen är! :D
 
flera gånger.
 
fast man glömt.
 
Jag önskar mig inte ett extraliv i födelsedagspresent jag önskar mig ett continue.
 
 
 
nåja! går även (ja min roligaste hobby är ändå att sova! blir alltid barnsligt lycklig när det närmar sig läggdags! typ ba härda igenom en dag för att OMG OMG OMG snart får jag sova! spelar ingen roll vad som hänt under dan. släpper ALLT typ en timme innan. gör mina preparations and off we go!)
 
är ganska bra på det hittils. funderar på att quitta mitt daytimejobb snart för att satsa fullt ut på att sova.
 
snart så. går en kurs nu i det den här terminen!
 
:D
 
så ja.
 
det är roligast iaf.
 
sen ja gitarr har blitt kul igen. viljan kommer från solen.
 
som kikar fram. måste ut snart!
 
iaf för mig har jag svårt att se samband för hur bra dagen blir efter hur man sovit. man måste ju göra olika saker för att få ut det bästa av dagen efter hur kvalitativ sömnen. sen det här med hur länge man sover har jag lärt mig inte alls är så viktigt som man tror. det är mer effektiviteten!
 
ja. men det är ju bara det rent praktiska. förfina sina tools så att säga. det är själva när man sover som är grejjen. där börjar det riktiga för proffsen.
 
--
 
vad mer öron tipsar som vanligt om bra svensk rock. lyssnar på lugnet nu. låter bra. sjukt mkt bra svenska sångare nuförtiden har jag märkt. kul!
 
eller bra musiker överlag. kan tycka att de inte uttnyttjar talangerna sina på ett konstruktivt sätt många ggr. men å andra de första par åren/skivorna handlar väl som mest på att lära sig spela. framträda. tycker framtiden ser ljus ut för musik!
 
inte för att musik kommer bli Stort igen på samma sätt som förut, men vadå alltid mysigare med underground. vad som behöver komma tillbaka är att folk tjänar pengar på att spela.
 
vafan sätt hårt mot hårt ta inte ett gig om du inte får mer betalt än bartendern.
 
vill ni ha underhållning eller inte?
 
bra att det är dyrare att gå på konsert nuförtiden iaf.
 
---
 
det är en massa mer viktigt jag ville få sagt här.
 
återkommer!
 
/ Stivie Haejl
 
 
haha
 
apropå sånna där;
 
Det var ju det sjukaste i grannsämja jag vart med om hittils. min granne ulf fick en semielektrisk gitarr NEDKÖRD i sitt brevinkast för nån helg sen.
 
hahahaha
 
:D
 
polisen knackade på och kollade om jag märktuppnå oväsen. jag lyssnade på musik så hade inte hört nått. men nån psychobitch hade alltså nästintill slagit sönder uffes dörr och det är fortfarande jack i den med typ blod. och hahaha
 
ja ni kan tänka er hur gitarren såg ut. gick inte riktigt igenom inkastet.
 
hahaha
 
ändå kul med brev!

Ändå bra!

Det här är vad man ska göra med verkligheten för att ha som roligast:
 
Betrakta och upplev allting tyst - på extremt avstånd utan någonsomhelst beblandning med det betraktade. Se det lite som en kristallkula. Allting som finns där är BARA för den betraktande. Vi har alla våra egna och de är väldigt annorlunda. Vi tittar iaf aldrig på samma. Finns säkert en källa men den verkar svår att komma åt. iaf när jag kollar på min Typ: tack det här är awesome! Fortfarande så lite interaktion som möjligt. Om nödvändigt isåfall helt utan självmedvetenhet om möjligt. upplev - tolka - beskriv den magiska bollen för sig själv. Sen till det roliga: ÄNDRA, "färglägg" och fantisera ihop en verion av den bara som present till sig själv. Till något mer tillfredsställande! En alternativ verklighet - kula - som är självskapad och förhoppningsvis lite snyggare än det första som uppfattas. Sen separer man den och lämnar den gamla till sitt öde. nått man kan beblanda sig med vardagligt i sen. (typ låtsas vara en liten gubbe i den som håller på med ditten och datten och tror sig vara nått att ha. Ta ALDRIG den personen på allvar. Det är farliga saker. Eller ta inte heller det som händer i den på särskilt stort allvar. Eller på allvar? vad jag menar är att se hur naejs den är. vårda den. ha. alltså det är inte en planet!!! det finns iaf vardag i den. den är rolig om man inte glömmer att man befinner sig i en magisk kula!)
 
Men över till den bredvid den första. haha det kan vara en fördel att göra en distinktion här. Alltså blanda inte ihop kulorna det är en dålig ide! hahaha. Fast först måste man göra det! ganska svårt! man kan låtsas. ibland. Men alltså när man lämnat den första dimmiga kulan. (som det går att he typ handen igenom) och sedan spänner sina fiktiva ögon på sin egna kula som är helt självskapad (ja den låter åxå). en egen variant av det hele alltså. Sen kan man förmedla den genom de medier som finns tillgängliga och bju på det bästa. Eller det bästa Är ju bollen. så det blir väl snarare Skrapet. haha. som ändå kan vara rätt bra! ibland. sen kan dom typ sälja det om de känner för det. eller gör vad du vill med det! grattis det är gratis!
 
hahaha
 
det här är allt åxå och det bästa som finns. håller konstant på med det.
 
:D
 
ska förenklade det här sen. kanske. eller det behövs inte jag vet hur det funkar och kunde bry mig mindre om nån hänger med. :D 
 
ha en bra dag det vet jag att jag har
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DAGBOKEN DÅ?
 
Jo spelar gitarr & kör bil.
 
inte så mkt annat. viktigt iaf.
 
äter sjukt god mat. :D ganska ofta
 
 
 
 
jäjä. ska hoppa in i bilen nu. blir bone gnawer på stereon för att få till det där extra aggresiva i körandet. Vart jag skall köra? Jo till pannkaksingredienser.
 
bah; HAAAaAaAAAaAaaaa a   a         a                 e                          
 
 
 
 
 
 
j

hohohoho

Har nykter helg! haha det är fan det bästa som finns!
 
Note to self: MINNS hur jävla bra det här är jämfört med att ha speedkul ett 24 h race och sedan ha halva veckan totalt förstörd!
 
well det är självklart skitkul och värt det på sitt sätt. hamnar bara i helgfestrutinen.
 
men alltså vakna upp söndagmorgon klockan tio med sprudlande pigghet och fullproppad med inspiration.
 
det är en förutsättning i mitt fall för all form av skapande: total utviladhet, glasklart medvetande och glädje.
 
musik skall byggas utav glädje. myten om den lidande konstnären är jusst en myt. ingen djävel kan producera nått bra totalt förstörd. well genierna kan det såklart men skulle de vart glada hade det blitt tusen ggr bättre.
 
och hur mörkt som helst bara man levt igenom det mörka. man måste göra sånt som är verklighetanknutet och sant.
 
det är ett val man kan göra, bli deprimerad av hur dagsläget ser ut eller välj att vara kickasa och ryck på axlarna åt det hela. eller vad menar jag. 
 
man kommer inte förändra ett skit om man inte ser det komiska i det hela och lyckas bibehålla nån form av livsgnista och leda vägen.
 
och försök för i helvete inte ändra vad andra tycker och tänker det är dömt att misslyckas. kanske en floskel men det enda i världen som går att förändra är en själv.
 
tom tips är överskattat. visa att världen inte är så hemsk och världen kommer se hur kul det verkar och apa efter!
 
:D
 
eller självdö vem bryr sig
 
skitsamma. iaf förra helgen var bara GREAT partyhelg 9/10. satt och festade med folköl framför youtube en dag nån ringer och ska ha med en ut och man har kul ute och efterfestar hela natten sover bort söndan och mår djävel på jobbet i tre dagar. well det ÄR min party rutin. det är bara så det blir. trött på det.
 
iaf det är skönt att komma hem från jobbet och bara se film. FÖRVISSO är det det.
 
haha. iaf gav mig fan på att bara köra hitchcock ett tag. Sånt här med lösa mysterier är inte min grejj men att de är så snygga! filmerna alltså. vilket de inte riktigt är längre. dom ser ut som en blandning mellan tvserier och tvspel nästan alla. (jaaaa arkiv ex rebootar typ nästa vecka)
 
iaf
 
north by northwest. som james bond fast bra! började med Vertigo och var helt såld på hur snygg den är! oxå tempot dialogerna och romantiken. sånt görs inte längre! och sen north by northwest alltså.
 
så mkt man missat från tiden då världen hade framtidshopp!
 
:D
 
de två filmerna. en varje dag. ovanligt högfrekvens av braighet ändå nu. vilket filmgroove!
 
såg sen vad heter den, ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööh-. good will hunting!
 
mkt fin. började typ. åh neej inte american dream film. visst det var det men ändå som i bakgrunden. det finns väl nått kontrakt de skriver på för att sälja den eller nått.
 
sen var jag och deg på bio. det blev star wars och jag måste erkänna att jag älska den! lite som de gamla fast bättre och kom även till insikten att jag blivit gubbsjuk. hon var extremt läcker alltså tjejjen. vad kan hon va 17?
 
ska man måsta börja ha 20-åriga flickvänner? men vad har man för val!! exakt jämnålders damer börjar ju se förskräckliga ut!
 
ALLTSÅ INTE DOM JAG KÄNNER :D
 
Men ja. vars var jag. lyssnar jämt på musik på jobbet i nåra sketna högtalare. så fick för mig att jag inte ville ha det hemma. (alltså hur kan folk INTE ha stereoapparater?! högtalarna ska alltid vara minst två meter höga. annars hör man ju inget!)
 
men tänk dig underhållningsvärdet i att se en film mot underhållningsvärdet i att ligga på soffan och lyssna igenom en sjukt bra, gärna pompös skiva från början till slut. typ nått inte vet jag. vad kallar man det? nått pretantiöst likt ayreon. eller steven wilsons senaste MAN vilken skiva!! att använda fantasin istället. man eller JAG ser iaf och fantiserar ihop bättre historier än att se på en skärm. lite som att äta maten med ögonen.
 
är det ens möjligt?
 
 
 
vad heter den? alltså skivan. minns inte. sök på steven wilsons latest!
 
eller bara amy winehouse hon är extremt bra! lite som cypress hill fast med bra sång!
 
och ja alltså jag lägger mig och självdör TILLS jag blir pigg och orkar göra nått. igår körde jag bil! :D
 
det är awesome! nått av det bästa jag vet. först bara ta bilen ha nån bra skiva på och medans man kör lite landsväg fundera ut nått bra ställe att handla på!
 
småbutiker skall det va. det här med att handla billig mat på stormarknader vad är det för SKIT?
 
jag betalar för upplevelsen. få köra bil ganska långt handla på en mysig liten affär i lugn och ro sen fara hem och laga sig nått riktigt gott. ta sig tid till det!
 
sen dega på soffan med musik tills man vill göra nått.
 
 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& haha har vart totalt ointresserad av att spela gitarr ända sedan i somras... men vänta... alltså att gå tillbaka till den här metalkompprylen igen. missförstå mig fel. älskar metal fortfarande! men att gå tillbaka till det sättet att spela. jag vet inte. blivit less på det hur bra än musiken är. är lite där att jag kan skriva och spela in saker som jag tycker KROSSAR allt av dagens musik inom den genren. och då tycker jag det ändå inte blir särskilt bra.
 
som det är bara. men det måste göras!
 
iofs har vi ruggigt kul när vi sitter och brainstormar ihop låtar hela bandet hos morgan bil. men det tar tid. vi kommer ingen vart på det stora hela men so be it, huvudsaken man har kul!
 
eller är det?
 
metal är på allvar.
 
saknar ändå det våldsamma i att spela bas. gitarr är som. inte vet jag. tjejjigt. sitta och sticka typ.&&&&&&&&&&&&&
 
trumsolo!!*
 
fast nu blev det ju så att jag blev sugen igen efter att upptäckt GAMA BOMB! (insert spotify_link) :D :D :D :D
 
läste bara igenom deras låttitlar och höll på fnissa ihjäl mig. :D
 
och det var överdjävla bra. Irländsk speed metal. det var nått sexpistols över sången. hur bra som helst! tänk gamla helloween med kai på sång eller gamla scanner! :D
 
fast med bara massa mer bra!!.
 
haha
 
!!!!!!!!!!!!
 
blev ruggigt peppat fatta stå där på scen med sitt flygande v och bara lira speed metal!! haha så djävla ägande. kanske måste starta ett sånt band?
 
finns det ens några speedmetal band nuförtiden? alltså i den andan. i sverige?
 
inte vad jag vet. skulle man sjunga samtidigt kanske det blev kul. men å andra sidan för att orka göra det måste jag börja öva och det skulle ta säkert flera veckor om jag spelade en timme efter jobbet varje dag innan jag skulle palla det.
 
men lyssnar man bara tillräckligt på den metalinjektionen
 
haha
 
jaja nu ska jag laga fisk.
 
stoppa in t-shirten i jeansen för fan
 
// 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jaaa ikväll funderar jag på köpa godis!
 
kanske i robertsfors vem vet.  hört dom har bra godis där

Blir intervjuad av Analis

Hallo mr. Joy!
 
-haej... Analis Torristjärt!
 
Då så: året som vart... låtsas att jag inte hörde det där.. 
 
Bra jobbat förra året? Nått att klappa sig själv på huvudet för så att säga. hhaha
 
- TACK SOM FRÅGAR! Jo har fått ett nytt jobb som är 3 ggr bättre än det förra. Fixat körkort och har ny replokal! Eller vänta den fixade morgan och nej han är inte en låtsaskompis!
 
Förlåtit dig själv för nått?
 
- Mja. Kan inte komma på så mkt jag skämts över. kanske att det går att leva lite hälsosammare. Gjorde nått form av hälsotest och kroppen har aldrig typ aldrig vart så fin som nu! blir 36 i år och hade för första ggn sedan jag var 18 inte högt blodtryck etc. det enda som inte var typ 100 är att jag snusar och super lite för mkt men det var ju ingen hemlighet direkt. skar ner på det, så inga konstigheter! kakbit. äter mer frukt och grönt åxå. varierat så bra tänkt av läkaren! och tanken hade aldrig fallit mig in. tack, gör en hälsokoll varje år folks, om ni har råd! fast nu kom jag på att jag har för mkt pengar vilket är lite svårt att förlåta mig för för det innebär att nån annan har mindre juh! Förskräckliga tanke!
 
Tacksamhet?
 
-Ja de tre sakerna som hänt i första frågan. Allt var tipps från den ene eller andra. Jag beslutade mig att go for it och är tacksam för tippsen
 
At peace?
 
-Ja det bästa då allt kändes som det skulle var på foo fighters konserten. Alltså jusst innan de började. att vi överlevde resan, fick bo någonstans och sådär. fint väder utomhus med bra kompisar och fantastisk musik. kommer säkert en fråga om kul. själva friden var väl att bara befinna sig där alla verkade lyckliga ute solen. sen började det roliga med konserten. har vart på massa och (spelat på en!) det är nästan alltid lika roligt! Köra bil är sjukt kul åxå! :D
 
Stöd?
 
-Jag tycker alla jag känner stödjer mig på ett eller annat sätt. diggar dem allesammans!
 
Delar av dig som visade sig? bra eller dåliga.som du kanske inte trodde fanns tidigare..
 
-mja. same old. Vad jag vart är kanske lite mer social än tidigare. Nog mest pga av att jag inte är cptrött efter jobbet längre. Förutom ganska ofta!
 
Hänt nått oväntat?
 
- Förväntar mig sällan nått. Så det mesta som hänt vart ganska oväntat i vanlig ordning. även om man har vissa saker på känn. flutit på bra all in all tycker jag. försöker man inte kontrollera allt så går allt i regel bättre!
 
Det roligaste?
 
- Omöjligt att veta. Alltså ögonblicket? bara när någon gör något väldigt lustigt och oväntat. alltså det finns ögonblick. något som jag aldrig själv skulle ha kommit på. nått sånt. finns nått lustigt i alla situationer nästan! när någon säger eller gör något som bara är så väldigt kul och mot det konventionella! :D har vart ett par sånna i år som var priceless alltså! haha
 
Grejjer som behövde uppmärksammas?
 
- Japp min kropp! har gått upp en del i vikt. snygg va?  MIN
 
Nåra gränser som sprängts? Har du vart modig t.ex. nått som bör firas?
 
- kan inte komma på nått speciellt.
 
Vänskap?
 
- Allt det här hänger ihop. Iom att jag har en bil som gör det möjligt t.ex. har återconnectat med rätt många väldigt gamla vänner som ses för o-ofta vilket har vart fantastiskt! väldigt mkt att prata om när man inte setts på ett par år! :) Man bara märker att det har gått flera timmar utan att samtalsämnena tar slut. Vilket de gör efter bokstavligen mindre än ibland typ 10 sekunder med nån man umgås med hela tiden. vilket är rätt skönt det åxå. Då kan man typ peta på varan bara eller nått. Även träffat folk jag aldrig trodde jag skulle få träffa! eller inte att det skulle hända i år. ALLT som kan hända händer förr eller senare! så är det.
 
Upptäckt nått nytt? Några nya klarheter?
 
- Vet inte. vänta jag är missnöjd med en del saker!!! har den frågan varit?
 
Vart ledsen över nått?
 
- Well har ett besvärande nått att jag bestämmer för lite över min egen tid. jobbar på det. Det är mer att jag får tips om att göra saker och jag väljer ja eller nej. sen är det alltid tråkigt när folk i sin närvaro mår dåligt. men det är inte så mkt man kan göra. en viss del, men det är som var och ens eget ansvar att ta i tu med sitt mående. hårt men sant
 
Mat?
 
- Jo har käkat mkt (!!) på restaurang så mer varierat än nånsin. love it
 
Generös?
 
- Om jag känt mig generös. ja jag bjuder på mig själv! folk tycker oftast det är roligt verkar det som. eller menar du ekonomiskt? jo det tycker jag. har nån mindre pengar än mig ska dom få ganska mkt av mig tycker jag. iaf så att det är lika mkt för båda. ingen förtjänar nått mer här i livet vad det än nu må vara än nån annan. kanske finns undantag men ser inga sådana.
 
Uppmärksamhet? vad har du vart mest uppmärksam på?
 
- Ehm. vet inte har inte vart så uppmärksam när jag tänker efter. du vet mindfullness och så. bummer. GÖR lite för mkt. har "bara vart" för lite. haha se morran och tobias när morran ska bada i akvariumet!! :D :D :D :D
 
Förlorat nått pga hur du valt
 
- ja en eller annan relation. har inte tid med allt. prioriteringar. inget jag speciellt ångrar. men ingen jag känner har dött i år! Det är ju great :) ...alltså BY MY HANDS
 
NÄSTA år då
 
Upphetsad över nått?
 
-Japp ska på min första utlandssemester! Ska typ boka biljetter imorrn. skräckblandad förtjusning! :D
 
Mål?
 
-Ta mig mer tid till att spela musik! jag har dåligt samvete för att jag spelar för lite. *BLINK BLINK* det här går säkert att analysera med det ids jag inte. det finns inga ursäkter förutom dåliga!
 
Stöd för att gå framåt med allt?
 
-mjo. har väldigt bra stöd i vad jag gör. många nära och kära. kan inte minnas att nån vart ouppmuntrande. är nån det så brukar jag bortse lite från det. men ändå först noga höra på vad det har att säga. oftast har dom fel
 
Nåra vanor eller tankemönster som skulle behöva lättas upp lite?
 
-PRATAR DU SVENSKA? Ja det har jag säkert. Skulle nog behöva sänka min arbetsmoral ett par steg. Ändra tankesätt är nått jag ständigt jobbar på. svintråkigt att tänka samma på samma sätt och inte byta åsikter väldigt ofta.
 
- Visioner?
 
Ja har massvis med sådana men har inte riktigt tid att gå in på dem, men min andliga sida - för att låta bögig - och det här med varandet är nått jag vill lägga ned mer tid på. Har haft mer tid för sådant tidigare och mådde antagligen ganska mkt bättre då. Mer fritid! Kommer dock va mkt ledig i år och ska försöka vara mer ensam!
 
Into the unknown?
 
- Ja åka till andra sidan planeten blir kul! kanske. Har ingen aning om vad som väntar och vill inte ens ha några clues. vi får se hur det är där! :D
 
Det viktigaste? Om du skulle dö typ om en vecka.
 
-Måendet och mina närmsta relationer. se till att alla har det gött och att de inte bör bli ledsna för jag är den första som kommer att garva when I go. jag menar vi hamnade här gapandes och skrikandes gjorde vi inte? skulle nog inte sakna detta ställe nämnvärt. vi har ju allt här nu så det är bara att uppskatta det till fullo hela tiden som det är typ. Man glömmer den nog åxå ganska snabbt iom att det nya blir mkt mer spännande; ba att inte existera alls! WOW! :D
 
Drömmer om?
 
- du menar typ världsfred och vad jag kan göra för det
 
Ja, mongo!
 
-det är hemligt
 
Vad skulle du med öppna armar ta emot helst?
 
-mer fritid
 
Önskningar?
 
- Att alla tog det mer chill och tänkte mindre på sig själva och mer på andra! jag tänker alldeles för mkt på mig!! Gillar inte alls läget i mellanöstern och de så uppenbara konsekvenserna som vi försöker att inte låtsas om. Europa. vilka fega kräk vi är! även om de görs mkt bra åxå. det här med att stänga gränser. det är som "ladadadada titta åt ett annat håll vi har inget problem alls". eller nått. ja situationen är inte vacker. vi har SÅ råd med att hjälpa dessa människor som flyr, men rent praktiskt hur man får det fungera har inte nån nån riktig lösning på. Den ska jag finna, sälja och bli svinigt rik på.
 
I övrigt har jag inga förväntningar riktigt. tror nästa år kommer va som det här. lite bättre lite sämre. vem vet. bra för somliga värre för andra. att det blir mer lika för alla vore naejs, men tyvärr ser vi inget som går i den riktningen.
 
vad jag kan göra?
 
tycka saker. är av den starka åsikten att det inte finns några bra årsikter! Fick lov att fatta mig kort här måste försöka ta mig i säng snarast. Alltså inte med dig!!!
 
Hoppas att du spelar nånstans nära snart, Alanis!
 
Inget är omöjligt
 
-great cya around
 
byebye
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0