ändå

skönt helg!
 
Haha alltså det här får man typ inte göra. Nån av mina kollegor typ blondinbella eller nåt. man kan typ blir stämd för olaglig reklam eller nått. det skiter jag fullkomligt i för det blir massvis av sånt där. plus det tänk er osynliga små gillaknappar nere i högra hörnet till alla ord som är reklam! :D
 
Har härligt möglat i lägenheten hela helgen! Önskar att det vore för ett år! Enda gången jag önskar dagarna var längre är när jag inte har något att göra på dem!
 
Det är ju enda gången man kan göra något vettigt av dem! Tomma blad. Vaknade idag, nästan helt utsövd och luktade satan ur käften!
 
Men icket att det stoppar mig! Kaffe och cigg på balkongen. Det har slutat att regna således måste jag bege mig ut. Sen.
 
Upptäckte till min förtjusning till den fortfarande varma köpn käfe att steven wilson ÄNTLIGEN finns på spotify (på det här ordet finns det ingen fiktiv liten gillaknapp nede i högra hörnet, typ så liten isåfall att den rymms under böjen nere på y:et. ksshmmahahaAH.)
 
Har inte hört något innan the raven that refused to sing. Mitt tips är att börja med Hand.Can.Not.Erase. ojj glömde kursivera sug min pung.
 
Helt peppad blev jag och lärde mig en ny skala! :D :D :D eller gjorde en. eller man kan inte hitta på allt är redan uppfunnet. man hittar skalor och ackordföljder. skriver man nått har man aldrig skrivit det - likt 30 ápor efter 2 h tillsammans lyckats skriva hela mein kampf fast med orden helt random istället för att det skulle vara så att det går att förstå!
 
Det är ingen utmaning annars. Förståeligt < Oförståeligt.
 
Begripligt med grepen. Greppa med grappo. Gnissla med Gnu'n.
 
Jag fastnade iaf. vid gitarren. kanske nån timme. sen minns jag inte vad jag gjorde.
 
BSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ *hör den*.
 
vilken.
 
vadå?
 
Höfläkten?!!!??
 
nä, diska FAN jag ska diska medans laxen ligger i . nä tror fan jag steker den. hatar när det typ är kvar rödingbitar eller nått i ugnen. haha
 
sviiiinigt drygt dET ÄR TVÄTTMASKINEN ajg menar MENADE!!!
 
marmeladmening är vad det är frågan om. 
 
Vad var frågan om?
 
hahaha
 
cd.
 
Iaf. ja inte vet jag körde bil. bil.
 
Småväg.
 
Inte i småland. Dom har ändå säkert inte så mkt smör som där sägs finnas, Finne?
 
satan. djävulen. belsebub lucifer karate hitler
 
---
 
spelade ut life is strange igår. svinigt bra och snyggt. eller alltså konceptet är 10 av 10. såhär avsnitt i ett spel. eller som kapitel i Alan Wake.
 
hur många gilla finns det än?
 
MÄH 0/6.
 
viktiga.
 
jag dränker mig!
 
vältrar mig i ån likt jätten jorma som inte längre har nån loppig affär!
 
.
 
handlade mat IAF när jag körde sån där kurvivig väg tidigare bara för körandets skull med stormofthelightsbane (ger upp får ändå aldrig några likes. VADÅ JAG VILL INTE HA NÅGRA!!!!!!!) på stereon.
 
Ungefär vid den där sjönn. ytter eller innertavle eller vars det var.
 
Jag körde väldigt bra btw sen väldigt konstigt. Efter kanske kurva 7 så är det nått stort grått längst bort mot skogsbrynet. är lite närsynt men inte så närsynt att jag ganska snart insåg att det var en giraff. såg HELT fel. det är ju elefanter som brukar vara gråa.
 
iaf det var en giraffdjävel på vägen. den var ganska lätt att köra om sen var jag nästan i holmsund fast åkte hem igen och orkade inte fara på myrornas utan körde ned på stan och promenerade och promenerade mer med en icakasse full med mat. JAG HAR TIO TUSEN KVAR av lönen och mer kommer på fredag.
 
sweet.
 
fast det bästa är ändå boken jag läste majgulls någonting med nifelheim. iaf. vad kan hon heta säkert andersson-.
 
nä axelsson.
 
MAJGULL AXELSSON.
 
men orkar inte ta reda på boken åxå. för DJobbigt.
 
debuten iaf. läste ut den på bara några kvällar.
 
aprilhäxan blir det kommande!
 
har sjukt svårt för det här med böcker. alltså jag läser jämt men jag vet aldrig vad jag ska läsa! och jag kommer typ ALDRIG ihåg vad författarna heter. vissa av boktitlarna minns jag ibland. men nog mest ba oftast int.
 
ja. nu är maskinen kvar.
 
har hunnit halvvägs på coverskivan. öppnar med alanis Thank you så det är ju inte dåligt resten efter man hoppar över den ribban.
 
ändå hög ribba!
 
ribbaFBK.
 
färdig
 
 
 
 
 

sommarochfåsakergjort

Ändå bra.
 
Vi har lyckats mobilisera oss efter semestern. ÄNTLIGEN  efter bokstavligen år av irrande hit och dit noll inspiration, deppressoner, personliga katastrofer, uppbrytningar, knas & konstigheter.
 
allt vad det innebär med att det lider mot den ljuva medelåldern! :D
 
 
 
Det har vart som att pula igång en pansarvagn.
 
Men nu kör vi enligt schema och det fungerar! :D Rep två ggr i veckan och om möjligt helgen åxå!
 
Nya gitarristen är med på så många rep som möjligt och backingtracksen börjar låta riktigt bra!
 
:D
 
varje rep är ungefär dubbelt så roligt som det innat! Med upp och ned såklart men. Det här är som hur tillvaron ska te sig och allt känns som det ska egentligen. allright typ
 
ba när man hoppar i bilen på kvällskvisten, trött efter ännu en sketen arbetsdag, men ändå rullar smått förväntansfull och pirrig i kroppen till repet, har kul tillsammans, sen kör hem i bilen - förfriskad och fylld av energi - mot småtimmarna mitt i veckan (och inte vilja gå och sova!!!!) och det börjar vara.. lummigt! känna sig bra som det runtomkring ser ut att känna sig och må. som att det händer nått. att man är till nån nytta. 
 
tillfredsställelse!
 
det är ett plus med sommaren allt lever. 2 h om året lever världen. annars är den döende död och tillfrisknande mest hela tiden.
 
 
3 låtar typ klara! kanske. eller allt morfar som växer krymper och alla är inblandade i hur monstret växer som nån form av obeskrivbar gigantisk blobb.
 
när det funkar är det ju som att monstret kontrollerar oss. så tycker jag det ska va. tappa den personliga kontrollen över musiken så att det blir tvärtom.
 
att krama kaoset!
 
bli tämjd av vansinnet!
 
:D
 
sitter kollektivt i studion nån kväll i veckan åxå och det är verkligen en teameffort till skillnad hur det vart kanske 10 år. Att folk jobbar på varsitt håll framför en burk. allt sker väldigt organiskt som back in the day. och kommer sig väldigt naturligt. utan särskilt mkt ansträngning alls. känns det som
 
Det (mr. monstret) har nått nytt att tillföra åxå. det är metal, väldigt hårt.och ENKELT. men ändå med komplexa arrangemang. vi måste hitta en RIKTIGT bra studio och snubbe helst som inte jobbar med metalgenren i vanliga fall. tänk ballerina igen! ja vi får se och DET HÄR ÄR HEMLIGT!!!!
 
det är Auberon iaf. alltså morgans tonspråk. varenda grejj han kommer upp med är som ? ÄR DU STÖRD?!
 
:D
 
Det kommer inte att låta som nått tidigare vi gjort. förutom tonspråket. harmonierna och det. det är morgan. på en gång hör man att det är the prince! och man blir glad.
 
han ÄR sepe.
 
känner mig väldigt priviligerad bara att höra prinsen banka på och matte är väldigt inspirerande som gitarrist. får typ lov att kamma mig jueh!! :D
 
och degen äger och börjar vara den samhällsfara han är menad att vara
 
igen! :D
 
..
 
hoppas det här håller i sig nått år!
 
..
 
 
naejs sommmarregnshelg för övrigt. sitter och myser lyssnar på hacktivist & nya gojira. spelar gitarr dricker kaffe, lagar köttfärs och jaaa fisk ikväll!
 
bjuden på party men tänkte ta det lugnt till semestern så.
 
går rätt bra i project cars åxå :D 
 
 skulle haft nån bra serie att se. vänta in nya peaks kanske
 
---
 
och jaaaaAaAAAA i aug kommer kai hansens debutsolo album!! :D :D: D: D
 
SOMEBODY GET MY A DOCTOR!"!!!!!!!!

 
.-. ore somebody get me a drink.
 
haha
 
have fun!
 
/ Adde K
 
 
 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0