här har man då kommit upp sig

Klassresan börjar ta fart alltså, snart lär jag vara rik som ett troll!
 
efter 10 års klättrande i "arbetslivet" har jag då jobbat upp mig till den högsta månadslönen ever:
 
13 000 efter skatt!
 
haha.
 
ändå bra. här skall köpas ...... typ skivor och långkalsonger!
 
 
:D
 
...
 
eller nä. ändå smartare att spara pengarna. så man har råd att köpa jobb i framtiden. lär ju inte bli billigt!
 
Ni vet det är mkt shining (boken med steven king på svenska) nu och ingångslönerna droppar typ snabbare än plusgraderna.
 
Finanskrisen och invandrarna fel?
 
I think not;
 
IT'S THE ROBOTS!!
 
---
 
Som jag ser det är våran enda räddning en massiv teknologisk avveckling.
 
Det är nämligen väldigt viktigt att alla människor arbetar.
 
 
 
 
..... DTKÖDJÖÖBS!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 

totalt jävla mörker

2 min framför skärmen:
 
klara färdiga...... :
 
finns inte många g energi nu alltså. därav. utöver.
 
HEH
 
Ja!
 
Ändå bra helg. har bara slackat hemma och största mängden av energi går till att planera ihop hur man ska ha råd och mäta upp g snus mot gram kött.
 
ganska spännande. man har som inte tråkigt en sekund och nått att tänka på. rätt åt mig dessutom som gav bort massa pengar typ till afrika, eller nått.
 
:EEEEEEEEEeeeeeeeeeeEhr.
 
man kliver som upp och drar segigång och innan man har käkat så äre kväll. vilket är skönt. spelade ut mass effect 3. 2an var kul. 3an tyckte jag var aptråkigt, ändå tills igår, slutet är king. från lucid man och när man är i london är typ det snyggaste jag sett, näst efter typ min flint. SATAN! det här är inte bra! haha
 
*Håller för öronen*.
 
typ som när man vaknar mitt i natten och : FAN! JAG BLIR 33 NÄSTA ÅR!

GAAAAAAAAAAH!!!
 
så här kan man inte ha det.
 
Fast det värsta är ju att man kan. ändå det bästa.
 
---
 
har haft kul med gitarren en hel del. mekat och den börjar kännas som en långkalsong bara jag sparar ut lite fläsk.
 
hörde på meshuggahs första + none. första är bara jobbig. med typ 3 svinbra riff när dom väl kommer. förut forstod jag ingenting av vad dom höll på med. lite mer nu, men det är ändå mest bara störande.
 
men alltså på none! satan vad bra. halva den är svinbra. sen contradictions!
 
dom hade så jävla bra ljud då!! (!)
 
i mina högtalare.
 
death. fatta förövrigt hur bra virus är med hypocrisy är. abductedskivan innan (?) upptäckte jag dom med. alienmetal. så jävla bra. jag blir 15 igen. hade deathperiod där. en när jag var 23 åxå. jävligt bra. sen morbid angel förstod jag inte på den tiden. däremot när man är 26.
 
det gäller som att ha SVINTUR när man her på skiver för att dom ska passa i ens frame of mind. det mesta handlar om tur. tajmin med var man gillar.
 
alltså: a new world has begun and the world is ... FAAAAALLLIIING!
 
vill egentligen höra på dissection och special defects nu åxå. men det har jag inte tid med. medans jag är sugen. om kanske 3 år. har jag tur igen. att det passar.
 
tycker inte alls a camp låter bra den här helgen. skitmusik.
 
:D
 
förövrigt hittade jag lite i botten av ett oboypaket. och det fanns kvar några cl mjölk oxå. rörde ihop det men det blev inte tillräckligt degigt så jag hedde i mer kakao och socker tills det var kletigt sen massa havregryn tills  glaset var helfullt mums socker egentligen en rejälskopasocker omdagen är inte att leka med var svinkul att spela gitarr helt plötsligt snus har jag oxå varför kan man inte övertrassera kontot med en hundring nuförtiden? vad mer jo jusst det såg en film längtar svinmkt efter att käka igen dessutom satte mina sissta dollar på en burk leverpastej och flygplansstorlekspaket med salami satan vad gott det ska bli sen ska jag se tinitin orkade se the intouchables för ett tag sen feelgoodmovie men det blir alldeles för bra dom har det tappar intresset pga sockerspeed det är roligt att tänka jag har ingen aning om vad jag tänkte på alldeles nyss borde sluta skriva och hitta på nått annat ja!q tintin ja jävlar ta-ta
 
BARA 4 VECKOR KVAR! TYP!!!!!!!!! WEEEEEEEE!  :D stressadobehagsamtfrihetskänslorbubblandeomvartannatnexxtchapterfinnsdetinteenhypocrisyskivamednåttchapter?ähsnuskiterjagidethärfullkomligtabsolutochtotaltkonstantpermanenthaaeeej
.

Kvadratisk cp-bok

Det är utanför mitt andra barndomshem. Ett rött hus ute på landet. Ca en km från havet. Utanför terassen sitter jag och leker med en liten abbessinierunge. Solen skiner, mina föräldrar är där i ögonvrån och håller på med vuxensaker.. Katten håller i en röd vimpel på en pinne som snurrar i vinden. Olyckligtvis vrids framtassen ur led, då vinden plötsligt blir lite väl stark. Oroad, är vad jag blir och hör med morsan vad man bör göra. Kanske den måste till veterinären? Men nej, det är lugnt.
 
För att kolla hur små katter på några månader fungerar i kroppen, låter man den tydligen springa och klättra omkring i en bokhylla (med ganska mkt glapp mellan böckerna). Fungerar det som det ska för dem så springerdom omkring där utan problem ganska länge. (De får inte ge upp och ta sig ur "labyrinten", då är någonting fel och man får lov att ringa the vet). Tricket är hur bokhyllan är ihopsatt. Man ska helst ha den byggd ett helt varv runt en pelare. Såhär; när man har en lägenhet och rummen är ordnade så att man kan springa runt runt (vilket naturligtvis är svinkul!). man släpper "in" katten och låter den klättra runt där. Att den inte får ta sig ut? Alltså man kan se det som att bokyllan är inglasad och katten ska fara omkring som någon form av avancerad turbohamster.
 
Jag pillar dit den och den springer runt. Helt overkligt och väldigt otroligt snabbt. Som att man spelar en film i fastforward. Ser helt sjukt och jag garvar. Hur fan är det där möjligt?!
 
Helt plötsligt befinner jag mig på en strand där en kvadrat är ristad i sanden. Jag springer om kring där och har kul. Det är ett litet barn som ligger och håller på med någonting. Jag kollar in det. Vid närmare titt så visar det sig att strecket i kvadraten egentligen består av skrivna ord. Barnet ligger och läser och förflyttar sig eftersom runt kvadraten av ord. Runt runt. Orden fortsätter lager efter lager runt fyrkanten mitt i på kanske 1 * 1 m. Kanske 50 lager av ord runt runt lite som årsringar på ett fyrkantigt träd. Ganska flummigt. Borde va ord så det räcker till en bok. Åminstone till en novell eller nått. Skitsamma. Kollar lite närmare. Barnet läser väldigt snabbt! Jag blir lite intresserad och lägger mig ner. Noga att inte sudda ut orden. Ni vet kanske hur det är att läsa i en dröm. Det går som inte riktigt. Orden ändras hela tiden. Samma mening är aldrig likadan om man läser om den. Iaf barnet i kan-läsa-ålder rör sig runt runt. Snabbt. (Runt-runt is the shit.).
 
Hur jag förstår det hela, är såhär: Jag hör som vad barnet förstår av texten. Som musik. Jag läser med men är inte alls lika snabb. Men jag upplever det alltså som pianomusik lite gran. Orden jag läser låter som basklaven och barnet läser "där uppe". Men det är alltså ord. En väldigt flummig bok. Det här är alltså hur kul som helst och låter bra. Och jag kommer på vad det är för "bok"! Jag spelar bas och barnet gitarr (låter det iaf som). Och jag tänker som: "ja! det här känner jag igen! hmmmm det är det här.. Ja det här jamsolot richie blackmore gör på den där gamla VHS-kassetten jag köpte i GBG för hundra år sedan! Svinbra affär. Man kunde få tag på hur svårfåpåtagliga konserter som helst. Tror det var före Jewtube-tiden. Och före DVD-tiden. Skitsamma. Det är alltså ett improviserat (!) gitarrsolo som går väldigt snabbt och jag läser basen (typ vart 4e ord i boken eller så).
 
----
 
Jag vaknar. Har länge försökt komma ihåg drömmar nu på slutet av nån anledning. Livet hänger som ihop på ett bra sett nu. Det ena leder till det andra i en kedja som totally makes sense. Stod och duschade och kom ihåg den rätt originella kvadraten i sanden. och tänkte mer tillbaks och mertillbaks. och kom till katten innan jag fick lov att gå ur duschen och käka frukost.
 
:D
 
Det här hände för en dryg vecka sedan. En måndag morgon. Skrev ned den. Det är mkt enklare att bara tänka händelseförloppet. Det tar typ 15 sekunder. Men att beskriva det när det är sådär flummigt är väldigt svårt.
 
Hoppas på mer sånt!
 
Bara 5 veckor kvar nu! Sedan är jag fri. att leva på akassa, 7 tusen i månaden. haha. det är mindre än vad jag hadde ut i socialbidrag jag hade för typ 6 år sedan. :D
 
Utmaning. Problem. Sak samma. övar nu. har haft 1000 spänn att leva på i två veckar. är fan tight. som tur är har jag lite pengar undan stoppade. vilka lär behövas. akassa för första gången blir nog ett gissel. har haft ett bra tag (typ ett halvår) på mig att söka jobb. vad kan jag säga. det har inte blitt av! haha. har iaf ett cv. med nackdelen: GLAPP. tur jag har svar på tal. och ändå; vadå? jag jobbar heltid har itne haft tid att söka jobb. ska tänka ordentligt en månad efter nyår vart jag skall ta vägen.. har som lön en månad i efterskott eftersom det vart en timanställning. så jag blir "ledig i januari och får ut sissta lönen den 27e den månaden. dessutom har jag ut lite mer pengar eftersom jag inte haft nån semester under året. så då ska jag fan ha ledigt! börja skriva lite musik. Sen i februari ska jag ta tag i "framtiden". så får det bli. ändå nice!
 
pengarna jag har undanstoppade tänker jag fan itne använda till överlevnad. de ska gå till ett (kom jag på här idagarna. ska fan ha ett!) mc-körkort.
 
fan vad kul. det är nått jag ska försöka fixa under nästa år alltså.
 
så jävla kul att ha till sommaren. förhoppningsvis räcker åxå lite pengar till ett tandläkarbesök. lär inte bli billigt då jag inte vart där på över 10 år. av ekonomiska skäl. och att jag aldrig haft hål tidigare. käkar aldrig godis och dricker undvikningsvis läsk. och mat med socker i överhuvudtaget. det här gör jag inte för att plåga mig själv. jag gillar bara inte sånt. och jag MÅSTE FAN! va snål. haha. ändå värt det. käkar man inte godis på typ 3 år så blir det billigare hos tandläkarn helt enkelt. åsså kan man lägga pengarna på öl och snus istället som är överlägset slisk. alla gånger. :D säckert ungefär lika onyttigt åxå. eller lite onyttigare, men det ger mer! berikar ens liv mer. haha
 
Ja vad annars. Första helgen på länge jag inte har vart uppbokad på saker. har stängt av mobilen vänt alla klockor bakofram. gissar att den är nånting efter lunch nu. sen börjar det bli mörkt kring klockan tre. kaffe snus och (nu kommer det här svinhärliga, med kedjan av sammanhang. som utanför verkligheten. mer idévärlden och den som är mkt bättre än det man ser och gör. musikvärlden.
 
Igår satt jag och surfade och läste säkert av en slump om niclas frisk. kanske en av de inom musik jag ser mest upp till. med typ devin townsend, kai hansen och typ alice cooper. :)
 
Kom ihåg vafan: a camp skivan (!! med nina persson) var väl rätt bra när den kom?
 
tusen ggr bättre idag! :D hörde på lite intervjuer med han från radio som finns lagrade på the interwebs. killen är ju asskön och flummig. halvstammar och gillar att sitta i sin rabatt och lyssna på fåglar typ. :D
 
ja iaf. jag upptäckte ju att de fanns en ännu gamlare första skiva. så den lyssnade jag på (tog jusst slut). ganska värdelöst att skriva och lyssna samtidigt. för egentligen har jag ju inte hört på musiken. märkte bara att den tog slut. det här med att göra en sak i taget är underskattat.
 
man missar som det bästa med saker om man gör dem sammtidigt som andra. blir som en gröt. låter typ strapping young lad. :D haha
 
ööh. hmm. ja. det har jag gjort. hur bra somhelst.
 
vad ska jag göra nu. är klar. tänkte spela gitarr. men, det tar emot. jag behöver inte göra nått. det är så ledigt det kan bli.
 
lyssna lite på graveyard, fundera på frukost. här är det som slut i kylskåpet. hur mkt har jag per dag? 50 spänn.
 
blir snus och ris.
 
:D
 
och en promenix.
 
awesome!
 
hejdå
 
 

Egentligen..

alltså graveyard!
 
 
 
 
förmodligen det snyggaste omslaget någonsin.
 
en kompis gjorde en tröjja till dom en gång:
 
 
Anton Sebbfolk,  (cool man. han fixade in mig till en slutsåld devin en gång)
 
så check him out!
 
Jag kan inte vara tillräckligt angelägen över att folk ska tvingas (av mig) att lyssna på dem!
 
--
 
apropå deras omslag så var jag på svampfest igårkväll (efter ett småkul gig) :D norrlands guld så att säga. jag har börjat hajja varför alla är ute och plockar varje höst, nu. redan. haha  iaf spännande. jag vågar fortfarande inte testa. jag fick istället agera trygg pappa med verklighetsförankring. :) Men verkade som de hade kul och ritade fina teckningar. är som tillräckligt psykadelisk ändå, känns det som. men nån gång så!
 
som jag planerat det skall jag börja testa de droger som verkar mest spännande när jag är 60 eller nått. är lite rädd för att jag kan missa roliga grejjer man kan göra framtilldess om hjärnan typ skulle gå av. :)
 
 
--
 
apropå posters har jag gjort en, en gång jag blev väldigt nöjd över;
 
 
Ikväll ska jag på nån form av liveaidgrejj för en by som heter senegal.
 
Noc (typ. med vollan!) ska spela covers! hate ammo oxå och fler bra band.
 
blir kul!
 
 

naejs

kväll!
 
först spelade vi här:
 
 
sen gick vi på ett annat ställe där torture division och nifelheim spelade det var råbra typ såhär bra:
 
 

8/10

Alltså jag slutar aldrig att häpnas över hur jävla bra man kan må. Lördag morgon utsövd. Dra ut på det. Somna om. Man drömmer så mkt på morgonen, dessutom. Speciellt jusst när man somnar om igen. Åsså kan man komma in och ut ur sömnen och ha följetonger på dom!
 
Inget så kul egentligen, hände i dem imorse. drömmarna alltså. Handlade mest om hur dåligt metal låter i mina högtalare. Alltså modern metal låter uteslutande SKIT! och det är så frustrerande när jag ska lyssna på egna inspelningen. Jag menar det går inte! Det måste bero på att dom är så gamla. Fick köpa dem av min granne uffe, när han flyttade till stockholm en sväng. Fick en rock, skinnjacka å nå yngwiegrejs och sånt man inte ta med sig när man flyttar. Han är king. Trummis i wolfman jack och tidigare i massa koola band som bewitched och nocturnal rites. Det här är så bra ställe att bo på. Alltså det är exakt som i de där serierna typ friends. man kan gå över och låna saker och hänga och spontandricka öl. Som när man var liten och gick över till första närmsta bästa hus och lekte. hehe. sitta på balkongerna och skrika till varann. En till bra är jessica plupp. Det är som ett hårdrockshus. Tidigare bodde mannberg, jens carlsson och sumpen här åxå. eliten så att säga. haha
 
Ja iaf. dom där jävla högtalarna. ulf är gammal. därför är säkert högtalarna det åxå. så här svinstora. typ större och tyngre än 9 åriga människor. Och är antagligen tillverkade för hur musik lät för typ 17 år sedan. Då låter dom svinbra. Iaf på hög volym. Musik är till för att lyssnas på hög volym. Och ingen klagar här. Jag klagare inte heller på att nån jävel borrar i väggarna hela tiden. haha. hen måste ha typ tusentals hål i väggarna. Coolt.
 
Men det är frustrerande. Jag tror hursomhelst jag tycker gitarrljudet förstör nästan hela mixen. bläääh. Har inte vart missnöjd med mixar av skivor sen typ första, då man inte hade nån koll. Vi ska somtur var göra om den lite sen. Kanske löser sig. Jag menar jag orkar inte köpa nya högtalare bara för att inte må illa när jag lyssnar på nya skivor!!!
 
Nåja. Att vakna såhär utsövd och obakis är helt sjukt! Bra alltså. På veckorna blir man som ofrivilligt zombifierad och låst i rutiner. Man mår som kanske 6/10 hela tiden. vilket är bra, men. det här är ändå bättre. En behållning med att träla veckorna är jusst den här dagen. På söndan är man som bakis och det kan åxå vara king om man får till den perfekt baksmällan. Så här filmseg. Det blir imorrn det.
 
Kaffe och snus. Snart ska jag käka lite. Sen mår man lite sämre. Resten av dagen. Ut och lasta grejjer till klubben. Våran gitarrist är som mckille och vi ska spela där de håller till för nån som fyller 30l. Blir king då jag alltid missat alla efterfeste där, hittils. Råkul med liten spelning och mer fest och så.
 
Öh ja.
 
Det första jag tänkte när jag vaknade var. Jag vill lyssna på Terria med Devin! Och JAG FÅR GÖRA DET och måste inte iväg och göra saker! lycka! Eller fireball med Deep purple. Vilket iofs hade vart bra åxå på så sätt att den låter bra i högtalarna. haha
 
det blev devin, med obehagligt ljud. Ja det är en modern skiva. Den kom ut 2001.
 
 
 
Man får inte tänka dagens I-landsproblem, för då blir man utvisad! jag mår bra av att klaga ibland.
 
Fortfarande iaf 7/10. haha
 
ja nu tar det slut. Skall väl börja kontakta folk snart och käka. Jag vill egentligen inte käka. Tror jag drar ut på det tills jag blir svinhungrig igen.
 
Blir perfa att dra ut i skitvädret. Alltså vädret. Det har regnat KONSTANT (på rikt. alltså varje dag) hela hösten. Förutom två ggr typ. Har aldrig vart så här mkt nederbörd på typ 80 år sa någon. Det här den absolut värsta tiden på året. Helt värdelöst. Blir bara upprörd och bedrövad över att behöva gå utanför dörren. Men snart vänder det. Vintern är king! Så länge det är snö. Sen blir det vidrigt igen typ en månad innan våren. i slutet på maj. jajävlar.
 
Jamen. Människor ja. Dom ska jag va med. Tror det blir jättekul ikväll.
 
ikväll håller martina heideegger sställningarna här, så bara för att:
 
 
hejdå

intermission

...
 
 
 
Vandrar omkring som fantomen på operan den här veckan. Har allt under kontroll och det är som ba chill. lätt bästa veckan i höst. Jobb året ut. Sen vette fan. Alltså vad somhelst kommer att kännas skönt som omväxling sen, även om det vart bra här. Vad gör folk om dagarna?
 
Alltså jag kan inte ens komma på jobb att söka. Diska, laga mat, bygga saker, sälja saker, eller hitte på saker är väl vad jag vet att folk håller på med. Lära folk saker, hjälpa folk. man kan ju tom leva på att lura och uttnytja folk. och det kan väl jag lika gärna göra åxå. Eller att vara arbetslös. Det är varken bättre eller sämre än att ha ett jobb och bara obetydelselöst mer med pengar.
 
Har som ingen stress ändå. min plan är som att hanka mig fram hitochdit på sånt här sett i typ 10 år. Helst jobba så lite som möjligt och ligga på existensminimum som inte är nått problem. Lätt värt det att jobba mindre, typ halvtid eller så. 75 procent är väl vad som krävs för att skramla ihop till det, med tanke på vad jag har för utbildning.
 
Ska under 10årsperioden försöka hitta på nått som jag vekrligen vill göra om dagarna och hade gjort ändå om jag inte fått betalt. men alltså... jag har aldrig velat ha ett jobb! hahaha hur ska man ens gå tillväga då.? where does one starts?!
 
min plan är att bara kasta pil på typ en tavla med massa jobb (och helst missa hela tavlan). Sen det det blir gör jag så här med. (haha det-det)
 
och tänka jag vill bygga kameler. Fastän jag inte vill det. Jag vill bygga kameler. Jag vill bygga kameler.
 
Åsså tänker man så hela tiden.
 
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
 
tillslut MÅSTE man ju vilja bygga kameler, right?
 
:D
 
då har man ju iaf något att utgå ifrån.
 
och då kan man börja utbilda sig till det och behöver sen bara jobba med det i typ 20 år. dessutom bara typ halvtid till skillnad mot 75 procent som nu för att ha det drägligt. TYP!
 
att plugga vore ruskigt kul! i en drömvärld skulle jag gå på universitet resten av livet och bara lära mig saker för att jag vill veta helt enkelt. på halvfart och spela musik resten. Har som tur var bara använt den tid man får att plugga det jag vill på univ. och sparat 3 år som man kan utbilda sig till "nått vettigt" på. men finns det ens en sådan sak? något samhälsnyttigt? jag ser inget i den här existensen som nyttigare eller viktigare än nått annat.
 
 
eller bara skita i det. och plugga det jag vill,
 
 
och ändå bara sen ta ett hjärndött jobb på typ. kan faktiskt vara värt det!
 
som det är nu så LEVER jag ju för att jobba. åtta timmar om dan. jag menar. det ÄR ens liv om man har det så. och man vill ju helst ha ett bra och intressant liv.
 
vilket jag iofs har. även om majoriteten är rätt ointressant.
 
med den inställningen iaf. Men om jag ser mig som spion blir egentligen vad somhelst kul!
 
:D
 
the possibilitys are endless! (vilket nödvändigtvis inte är en bra sak)
 
 
hittils:
 
 
Jag tror jag har sökt typ ETT jobb en gång. :D Som jag inte fick. Efter det la jag ned det. Jag har ju ändå haft en del jobb, men det är ju bara sånna jag blitt tipsade om. eller hänvisade till. jag typ: mmmkay då! låter väl inte som det vore hela världen om man offrar sin tid för det om det nu skall vara på det här viset. Jag menar man kan ju vägra men då skjuter dom ju på en så.
 
alla har vart helt ok.
 
men att göra saker bara för att?
 
Så kan man ju inte ha det för evigt.
 
Eller, klart man kan!
 
men helst inte. Jag menar mitt liv känns totalt meningsfullt och har alltid gjort det utan jobb. Jag har alltid fullt upp och är rätt produktiv ändå. har nästan aldrig känt mig uttråkad och att tid har gått till spillo, förutom när jag jobbat. att göra något för pengar kommer jag kanske aldrig att trivas med. Det är ett obehagligt system att agera i bara.
 
så vad gör man?
 
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
Jag vill bygga kameler
 
---
 
i helgen blir det gigg! missar tyvärr en massa bra samtidigt. men ska försöka härja runt hit och dit över stan.
 
massa bra saker händer här hela tiden nu framöver!
 
whoooopie goldberg!
 
--
 
förövrigt såg jag pentagramdokumentären. alltså snubben som styr upp saker var mkt obehaglig. bah: gör det, gör det! jag vill ha en skiva!
 
och han, vraket hittar en tjejj. allt han ville ha var väl kärlek. och tvingades spela för att ens bli accepterad av bruden.
 
obehagligt hela skiten.

---
 
sen såg jag where wild things are eller vad den heter. råkoola monster! :D ändå ganska bra. har läst en massa böcker åxå. minns inte vad alla heter. iaf guillos brobyggarna. var bra. jag vet för lite om hur det var så. ska bli kul att läsa nästa!
 
sen massa indiskt shit. tibetanska böcker om livet och döden. nått med den där tom sawyer. jag har försökt med två men tappar intresset efter halva. småkul. joseph hellers gud vet tappade jag också intresset för, halvvägs. man måste nog va bättre på gamla testamentet för att tycka det är riktigt kul kanske. hmmm.. ja en bok med hemingway åxå. gamle och havet. halvimpad över att man inte totalt imploderar av uttråkadhet över en så egentligen långtråkig historia. om en gubbe och en fisk! haha. desto roligare med en massa korta noveller på slutet om hans barndom. åxå där kring 1800-1900. är ju katastrof hur lite man egentligen vet.
 
hur var det?
 
apropå det; vafan, jag har ju helt glömt bort 21.a 2012!!!

;D
 
haha. råbra. nått måste ju hända!!
 
skulle världen gå under vore det helt ok. har deltagit i ett bra liv och ådstadkommit det mesta jag velat göra. helnöjd egentligen. anytime will do!
 
och man skulle ändå inte sakna nått eftersom man var död.
 
man kan ju dö närsomhelst ändå. den där tibetanska skiten är bra skit!
 
livet är king, men fatta ändå att dö! måste ju ändå vara nån form av höjdpunkt och det mest spännande som kan hända. knappast lätt alla gånger, men ändå spännande!

händer nått sen för "mig" - ingen vet. för andra blir man minnen. för en själv - who knows. tror det är lite vad man gör det till. på nått sätt är man ju livet hursomhelst och jag har alltid tänkt att det är nått väldigt stort fuffens med döden. orimligt. man kan ju rent mystiskt anta att det börjar och slutar. bara när en individ börjar går ju inte att fastställa. i pungen? när man har ett medvetande(som är vad?) vid händelsen när ens föräldrar träffades? man går bara tillbaka och tillbaka och antar rent mystiskt en stor jävla smäll! haha vad jag vet existerar ingenting som är dött. ja en kropp kan vara dysfunktionell och förfalla till ben och jord. men det är ju en helt annan sak. bara lite omstrukturering av lite grann av allting (livet. gud. universum. whatever) allt som finns. allting lever. ja inklusive stenar! tror livet mer är en massa processer än vad de är typ små små prylar. och mindre i dem. även om jag gillar kvarkidéen. kvarkar rules!
 
men alltså på det hela taget..
 
... världen går ju inte under bara för att världen går under, som jag brukar säga. Vad vore problemet? vem skulle vara kvar och tycka det var jobbigt att den var borta?
 
världen själv?
 
som är borta?

--
 
fast det här 2012 är väl bara planeten? eller att kalendern bara börjar om i värsta fall.

 
.......
 
att se det såhär är något som GÖR att jag uppfattar livet som otroligt meningsfullt. jag menar det är ju awesome - and we are it!
 
undra om första prylen i den där atomen eller vad det var hade det bra? och delade på sig och hade det bättre. och allt blir mer och mer. och sen när alla atomkluster blir less, kanske drar ihop och smälter ihop till ingenting igen. the big implosion. och sen ut igen och hejbara hela tiden förut sen!
 
med små godtyckligt långa pauser utan något speciellt mellan smällarna.
 
NÖRD!
 
nu blev jag sugen på the universal migrator 1 och 2 i sin helhet med ayreon!
 
:D
 
men lite mer ändå först:
 

 ser framemot det helt enkelt iaf det personliga dödsögonblicket. bara man tänker och liksom är medveten (förhoppningsvis) när det händer bah: this is it! så länge man inte lider. det är ändå i det fallet säkert värt det!
 
nyfiken, intresserad och dresserad är vad jag är!
 
jag skulle vilja hävda att det är en negativ inställning att inte vilja dö.
 
ett major attitydproblem.
 
nästintill egoistiskt!
 
:
 
bah: NAE! aldrig! det är MITT liv!
 
och DU och DU och DU ska va där jämt! accepterar ICKET att du eller nån annan som gör MITT liv king försvinner!!
 
:D
 
skitsamma säger ja. det mesta är kul så länge det varar. och för att uttrycka mig krasst så är det som ett slöseri på energi att sakna saker. relationer man har haft är lika bra när dom är slut, fortfarande på nått sätt. allt fyller en funktion och allt blir bättre om man gör det, det.
 
fram till 21 dec!!!! haha.. varenda ögonblick är ju egentligen helt sjukt! alltså hur det är. verkligheten är en mkt skum sak. kan komma på mig själv med: tänk om man var nån helt annan från nån annanstans och fick hoppa in i mitt liv, alltså BLI mig. fan vad mkt spännande att göra. som jag gör. med distans. och det kan man ju ha. att se det lite som ett tvspel är great!
 
vad kan man inte göra?
 
egentligen helt fantastiskt, hela skiten, om man tänker efter.
 
..och senså lite död på det!
 
tjollahejtjollahopptjollahoppsansa!
 
adsasf
 
 
 
 
---
 
jajusstja. glöm inte storm corrosion-skivan! hjärnorna bakom porcupine tree och opeth har opererat ihop sig. Tycker för tillfället det är totalt överlägset allt de gjort tidigare i repsktive egna band!
 
det jag gillat mest med opeth var damnation-skivan. och in absentia med porcupine. det här är som en väldigt lågmäld och atmosfärisk blandning av allt dom gjort. det låter väldigt dom, men ändå helt nytt.
 
och produktionen är så jääävla bra!
 
oerhört spacigt
 
hoppas de gör mer ihop! porcupine tycker jag blivit lite tråkiga och väl deppiga på slutet. och ja opeth har jag som aldrig riktigt förstått storheten med. jag blir i allafall väldigt snabbt uttråkad av dem.
 
storm corrosion borde ju vara svintråkigt. men jag är totalt förtrollad av varenda sekund. hypnotiskt. det händer så mkt med så lite. varje liten detalj är som : wooaah
 
perfekt skiva.
--
 
den, graveyards nya och meshuggahs blir nog årets favouriter. eller kom den förra? iofs blev jag less på den ganska fort.
 
vet inte om jag fastnat för någon fler vad jag kan komma på.
 
men dom får passa sig, ty snart kommer YNGWIE och mörsar skiten ur dem alla!
 
:D
 
desultorskivan var bra åxå, men hade hoppats på mer. demon var ju så nära 5/5 det möjligtvis går att komma, så inte så konstigt kanske.
 
hahah måste bara bjuda på
 
devin i obbbola i somras: :D :D :D
 
han håller på med en countryskiva med morgan ågren på trummor.
 
jag är inte förvånad över att jag är förvånad :D
 
--
 
fredrik thordendahl håller på med en ny soloskiva. eller har hållit på väldigt länge redan. special defects är typ en av mina absoluta favouritskiver.
 
gillar det mer än meshuggah som är som är rätt enformigt i längden. säkert med vilje. jag borde höra på contradictions collapse!

 
 
 
 ...
 
NU HAR JAG DET!
 
vad som skulle motivera mig över allt annat för att jobba hårt med tom nått jag inte tycker är kul!
 
den ultimata moroten:
 
Jag gör det på ett vilkor: att jag betalar 100 procent av lönen i skatt!
 
så att allting blir gratis. :D mindre tjafs och regelverk, mer frihet och så.
 
alla behöver dock inte få samma rättigheter bara för det, så att alla blir nöjda. haha
 
vissa; typ chefer och politiker får typ vip kort som gäller precis överallt.
 
de har allt gratis precis som alla andra, bara att de har obegränsat av allt! och bättre kvalite på allting om dom vill. dom kan oxå typ säga vid varje måltid: äsh. jag vill inte laga mat. nån annan får göra det utan att nån annan får klaga. och typ gratis semester åxå men hur länge man vill etc. men kan
 
etc haha
 
bara typ 2 procent av alla kan få vip kort. som man typ kan ärva, eller jobba upp sig till. eller bli röstad till att få. sen kan man typ random dela ut sånna som räcker ett år till typ 1 procent av befolkningen ibland

åsså om man blir sjuk eller arbetslös får man ett nsip kort. (not so) så att man får lite minde och sämre av allt.

:D
 
I would be cool with that!
 
 
 
 
 
 

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0