IMAGINE

..digging up graves!

...ok, grabbar.(känn lukten!).

.... i år ska vi (med finess) begrava typ ett par till...

axelerration av kul!

:D
 
JESs alltså.
 
efter kukig vecka är vi tillbaxa (jag och jag och två till plus en skuggig jävel som lär dyka upp på en, en-två veckor eller nanting. alltså inte "men naaaanting". wc!)
 
Inspiration tillbaka!
 
För att vi spelade tillsammans! 
 
igår. trodde det var låtskrivarstuga: men det blev såHÄRBAH: LÄRALÄRAUTITUTKVÄLL OCH
 
degen hade köpt bas. vi gick igenom och spelade.
 
alltså jag KAN fan inte spela själv. det är så tråkigt. förutom nu då för det känns som att vi har en riktning som blir tydligare och tydligare!
 
även om det går att streyya lite hit och dit vilket är tur . för en jag. idag.
 
det blev inte en helt vansinnig helnattare heller. drack lite öl och ja. progress gick hem "tidigt".
 
vaknade kanon i morse. kaffe och rakt på gitarren. bara man har kul så spelar man bättre. och man måste va utvilad. annars är det inte kul.
 
det tråkiga är (eller skönare. beroende på om man ser det som en gnu eller som en orangutang!)
 
ja. att hålla på med musik är alltid att leka med och småflörta med utmattningsdepressionen. det är farligt att pyssla med musik. inte på nåttsomhelst sätt nått att leka med!! jag rekommenderar INGEN att börja med musik. iaf inte på allvar. FARLIGT!! så. men jag tror det är lugnt. jag har gett upp att ta på mig det. så. hoppas på det. det gäller att tagga ned men ändå. ja. det blir intensivare korta perioder istället.
 
.-..
 
ikväll (inte i början på dagen. det ska vara på håret/alternativt timmen) fyller axl år. vi ska käka takkos några stycken. lär bli kul!
 
sen är det utställning mitt i veckan. haha. mingla på vernissage! och sen fyller linnea år nästa helg dåehrå!
 
fyrtiårsfester äger. det är nått jag tycker om. jag är typ yngst igen! :D
 
några år har jag jämt fått axla att vara äldst! helt klart en nackdel. fast ändå en fördel (gnu/orangutang!).
 
senså. ja mitt fokus. har som tappat hela vintern. det är som bah survival mode.
 
man måste ha sol!
 
osså blir allt bättre bara man matar sig med lite massa esoterisk skit varje dag. det är det värsta. tappa den spirituella skiten. det är ändå viktigast här i livet!
 
eller iaf lite grann. haha
 
seth är en kung fantom! (för er som inte kan läsa!)
 
sen är tom campbell stående! (sätta sig in i hans stortå har vart ett av mina största nöjen de senaste par åren. ser framemot hans nya bok. om relationer! . yey!)
 
eller förresten! klicka inte på länkarna ovan. börja med den nedan som det står "HÄR!" på. en timme. där märker du garanterat om det är nått för dig eller inte ganska snabbt. allt är inte för alla. 
 
det är då lite skitbra om hälsa bl.a. eller biologi/digital fysik. eller nått. HE HE det börjar som va allmänt accepterat nu snart att man väljer hur man mår. rent fysiskt. VI ÄR FÖRDA BAKOM LJUSET!! folk far med osanning!!! utan att dom vet om det!!!   hahaha man kan inte skylla på bad genes eller bakterier typ. man väljer själv. det man tror på. tror man att ma.... jaa ids inte förklara med bruce lipton/tom har svinbra snack om det och allt annat HÄR! (jag längtar som fan tills jag och choffe blir gamla! då ska vi sitta sådär helt jätteskäggiga och va visast av alla och föra väldigt viktiga konversioner! hela våran ras kommer att vara totalt beroende av våra intellekt!! eller magkänslor eller nått! :D haha)
 
DONT MAKE YOURSELF THE VICTIM!!
 
:D
 
jaaa. nu blir det ut på promenix i solen. kanske norpa sig en matbit eller två.
 
gick ju kanon att spela imorse, så jag är superglad bara för det!
 
:D
 
haaaej
 
---
 
senare
 
HAAAEJ!! satan det var för varmt ute. ska göra ett nytt försök. alltså jag är SÄMST på att hitta böcker. antingen glömmer jag vad dom som skrev vad (jag minns oftast titlar, inte vilka som skrev vad. verket är ALLTID viktigare än människan bakom. precis som med band. bandet är viktigare/större än personerna som är slavar under det. typ! :D haha) jadessutom är det alltid så konstigt sorterat! /typ som att hitta till folk efter husnr./ helt ologiskt! tom att sortera saker i bokstavsordning känns totalt fel i min värld. jag HITTAR ALDRIG!! vare sig bland alfabetet eller i tid och rum).
 
så jag gick iaf och köpte ett batmanspel, på fleras inrådan. rea på akademin så jag fick lov att köpa tony aeoli-boken. annars skulle jag typ förlora pengar!!!
 
och en antecknings bok. (ska kontrollräkna mina öron varje morgon och kväll och föra anteckningar om det. precis som gammalt folk för anteckningar om vädret.)
 
men nu har jag kollat upp  det här på interwebsen. det var ju dom här jag skulle köpa! (har ändå nästan för mkt pengar nuförtiden!) 
 
på fredrik lindströms inrådan (jag har hälsat till han (via perolofkentsindinglarssen) en gång att han var väldigt bra och gjort en massa kul som jag verkligen uppskattat. eller nått . haha (mitt fylle.cp). drack öl med persindinglarssenlarsolofsson på hultsfred en gång i tiden. jag tipsade om att gå och se strapping youg lad! Till min förtjusning gjorde han ett inslag om dem i programmet han hade på svt!!!  han gillar ändå mkt musik! hahaha ))
 
vissa anser att jag smörar inför folk ibland. dom har fel. 
 
Det är ens skyldighet att berätta för en medmänniska om man tycker om något med dem. (OBS: menar man det inte är man ett rövhål.) Är det nått man inte gillar bör man bara berätta det om man tror sig kunna hjälpa den männsikan att utvecklas.
 
Till den man vill att dom ska va, alltså. hahaha :D
 
Kritik skall alltid vara konstruktiv.
 
sen är ju det en konst jag anser att jag inte behärskar särskilt bra.
 
 
ska jag köpa
nina björk lyckliga i alla sina dar
katrin kilos det andra könet
 
the devil and daniel är nått jag har antecknat åxå. haha
 
:D
 
jajävlar.
 
UT NU SLAPPARSEL! - ooOOOOOKEEY!! (JAA! GLÖM INTE KATTMAT OCH ÖL TILL HUSSE!)
 
och kom ihåg att ät, skinnochbenjatan.... (njaa -eller vänta på tacos. tjatgubbe!)
 
..och ta för i helvette inte på dig täckjacka!!
 
hejsålänge (när jag läser igenom allt jag skriver börjar jag alltid flabba. är jag 14 år eller? det är vad som är så kul!)
 
skriv först! tänk sen, eller helst inte alls!
 
let it flow!
 
:D :D :D :D :D
 
NU ÄR JAG FAN KLAR!
!
sissta hejdå!
 
---
 
 
NEj förresten. en solig dag som denna är man efterbliven om man inte lyssnar på mutemath - prytania, eller deras allies.
 
nu får jag fan ge sig.

haha inte instagram

 
 
 
 
 
 
 
ja. i natt hade jag en dröm!
 
om valet!
 
SD fick 19 procent och vi fortsatte med samma regering 4 år till.
 
jag blev mkt arg och besviken på oss alla som röstade!
 
:/
 
jaja. nu har jag börjat lära mig hur jag lägger upp kort på internet. man mailar dom till sig själv, sen laddar man ned dom. hittar mappen de hamnar i och drar dom till "dra dina bilder hit".
 
:D
 
tyvärr är det väldigt jobbigt att läsa alla nr. på dem. för att veta vilket som är vilket. och vilket som man ska lägga upp. bestämma sig och sådär.
 
(bara som det här! jag har vridit och vänt på det utan att resultatet blev bra här! haha. iaf. gänget 2001.
 
det börjar bli kväll såsent som vid middagstid nuförtiden. svinbra!
 
 
jag och axl brukar fira st. patricks day. var rätt glad (trots förkylning) att det hände nått kul när jag har helg på sönmånidag istället för när alla samhällsklasser utom min får ha det.
 
det var iaf nice. först vaknade jag svinlåg och hostig. sen ringde axl. for ned och gjorde stan. mcdonalds handla grejjer och hem och chilla hos han då. vi har varsinn soffa. för att soffor äger!
 
 
 
 
 
 
 
fick spela wordfeud för första ggn!! det var ganska kul. jag förlorade. :)
 
 
nu kommer en del kort som jag inte hade tänkt lägga upp. men jag gör det ändå för dom är ändå bra!
 
jag o axl i norge för några år sen:
 
 
min katt fick barn en gång i tiden. kejsarsnitt, missfall änd what have you? -fula barn!
 
 
ja. presentationsbilden fast jag lagade en ailen på den andra:
 
 
metalsvenskan för några år sen:
 
 
hahaha
 
 
var besatt av faceinahole ett tag. hahaha :D
 
 
mina och axls onsdagar alltså!
 
 
 
ja. nu blev det en massa kort jag tänkte lägga upp som inte kom upp men vem bryr sig!
 
aaah söndag idag it is. OCH BARA TREDARSVECKA SEN!
 
naaaejs
 
idag vet jag inte vad jag ska göra. :D
 
 
 
 

Lyssn'

Om nån är ointresserad så skiter jag i det.
 
sen jag blev med hörlurar har jag lyssnat på (bara hela skivor. från början till slut, era ADHD'n som håller på med playlists)
 
Laleh - Colors (bästa jag hört på typ 4500 år! totalt sönderlyssnad nu. säkert 20 ggr har jag hört på den. ska ge mig på .sjung. nu. och bakåt)
 
Carol King - Tapestry & Music
 
Foo Fighters - Echoes, Silence, Patiance & Grace
 
A Camp - Colonia
 
Crowdburn - Ignition
 
Crystal Caravan - Against the rising tide (haha jag är med i deras video från den (we always lose) (the master ögonrullare!)) haha vi hade så jävla kul där nått år! speciellt i skelefteå. jag och rg (lärde känna mannen när vi jobbade som diskplockare en gång i tiden) drog en springnota på frukostbuffe. jag sov på en kyrkogård, vaknade svinkall med blå näsa, ringde affe och undrade vars jag var. hahaha. good times. sprang på sahara hotnights (har nog inte träffat dem sen dess. dom har spelat i min stuga en gång! det har jag på band. vi badade åxå. johanna var rädd för hajar och intresserad av carcass! ja det var ännu längre tillbaka. typ högstadiet. hahaha det var en helt sjuk tid. älskade högstadiet! :D crystal caravan ja. dom bodde granne med mig, kollektivt. minns att jag satt i min bil och lyssnade på musik på svinhög volym varje dag, eftersom grannarna klagade så mkt hela tiden. jävla as! höll på att få spö av ena. haha. dom hade såhär långa brev de satte upp i trapphuset med diskussioner om min livsstil. haha. vissa försvarade mig. hade tips. ville komma och parta. döda mig! haha så jag fick alltså parta med crystal caravan istället för mig själv. tror jag var rätt manisk på den tiden! kul var det! lätt värt påföljande depression! :D crystal ja! träffade dem överallt: på tåg, festivaler och allt. av en slump! hängde i parkerna, var arbetslösa och bekymmerfria. eller inte. börja varje dag med en 7.0a håller inte riktigt i längden. HE HE jajusstja började med dead end under den här perioden åxå. skitkul. hängde hos fahlen oxå och lyssnade på svinhög musik för att slippa diskussionerna hemma i trapphuset! blev kompis med ausa, matilda och naima oxå på den tiden. slutade att jag flyttade in i typ samma hus. och är kvar här fortfarande, nu när jag tänker efter. så kul att åtminstone matilda är tillbax! jaaa. nä det där får räcka. jag förknippar iaf crystal med allt det här. good times indeed! 26 var jag då. behövde dessutom bah ha en depression till innan jag lärde mig. ändå fyra! hemskt. jag har missat typ 4 år (eller det blir åtta. för man kan som inte komma igång med nått på allvar när man bara har ett år på sig innan nästa. oxå måste man ta igen det varje gång och starta ett nytt band! ja. jag har tur ändå. det jag fått uppleva. ska skriva en bok om det sen när jag har tid. har svinbra minne. funderar bara om det skall vara självbiografiskt eller påhittade karaktärer. antagligen påhittade. ahha kommer va svinkul för dom att lista ut vilka dom är när dom läser! :D )
 
Alice Cooper - Raise your fist and yell
 
ja. har aldrig haft 2 bättre arbetsdagar! jobba ensam fick jag ynnesten att göra nämligen!
 
:D
 
Nu ska jag beskriva hur nya auberon materialet låter!
 
Morgans låtar är bäst så dom har vi (degen har andra titlar på dem. med texterna och så. vet inte riktigt vad. men bra var dom. shotgun poetry. haha. morgon hatar dom typ. Vaaaafan skriver du om? jag fattar naada. och fult skriver du åxå!! du måste städa det här! och ge mig det. och en liten chokladbit med varje text. haha fritt citerat från en luddig kväll :D    
 
My higher power (episk. långsam och tung uta helvette. melodier som sätter sig. axl tycker att den håller t.o.m utan sång)
 
alarm (thrashig historia. klassisk morgan metal. man känner igen stilen från tidigare auberon helt klart. även lite hate ammo över den)
 
rapport (den onda discolåten! mkt synth. dansmusik. morgan är sjukt bra på hitta synthljud. tänk blackmetal techno)
 
det bästa är att det är så spretit.
 
sen satt vi en kväll och gick igenom en jävla massa skit. morgan gillade inte så mkt av vad jag skrivit. haha. men det gör inte jag heller. kanske sätter jag ihop en låt av det som han gillade. eller spinner vidare. men jag vet inte. det är drygt att skriva låtar och jag är ett slapparsel för tillfället. jobbar bara hela tiden istället.
 
sen har degen en massa låtar och ja. det står still lite nu. men ni kommer att älska det när ni får höra det!
 
annars är ni cp.
 
:)
 
ja det var dagens.
 
fan bara EN JÄVLA ARBETSDAG kvar nu innnan helg!
 
börjar va helt slut i hjärnan.
 
ändå skönt!
 
haaaej
 

en fåtölj i solen

med en öl i handen är vad jag har. + lite förhoppningar. jag är lycklig!
 
en kvart nån gång i månaden eller så är väl vad som gör att man hänger kvar.
 
:)
 
ja, det är egentligen allt.
 
ser framemomt ännu mer av allting!
 
för det växer!
 
långsamt som fan. men vadå
 
haha
 
det finns ingensomhelst brådska. brådska är fan hemskt!
 
nu blev jag olycklig!
 
haha
 
 
tjoflöjt!
 
 

saker på hjärnan

släng ett getöga på
..ögona böj! (böja ögonen?)
 
bäst att väcka en misstanke!
helt på måfå
 
med samma!
 
hahaha
 
nej det råder ingen bot på det här(!!)
 
kan jag veta hut?
 
på ett ögonblick.
 
eller på en gång. 
 
med samma.
 
ja idag var det ändå på håret. cyklade med nöd och näppe (hahahaha) hem. utan lurar. så jag tog allt med en nypa salt. jag menar: för all del!
 
det gick iaf i en rasande fart. jag var på tuman hand.
 
då allting kantades, av svårigheter!!!
 
man vill ju inte att det skall gå ut över någon annan.
 
---
 
men för all del.
 
--
 
:D hahaha
 
IAF JAAA!! JAG HAR FÅTT NYA CYKELLURAR!
 
;D ;D ;D (dom är snäppet bättre än degens.)
 
apropå lurar. ja dessa dagar.
 
de är till bredden fyllda av ingenting.
 
jag gillar ingenting!
 
--- 
 
vars är jag?
 
JA. lurar.
 
måndag. var ju kul. storslagna lunchplaner har jag varje dag. det är synd solen och dagen tar slut på tok för fort jämt.
 
även om det ändå blir bättre.
 
måndag. jag har turen att jag aldrig får dåliga låtar på hjärnan. bara bra låtar!
 
jag minns inte vilken det var i måndas, minns bara att jag gick omkring och flinade medans jag höll på med Sina bestyr.
 
sen kom degen förbi.
 
sen var det tisdag!
 
den var nästan lika bra den.
 
för där minns jag vilken låt det var!
 
det var goliat med laleh!
 
haha. måste man slåss?
 
hela dan. råkul att lyssna på, på låtsas!
 
och nu fick jag cykellyssna igen. det är lite detaljer fler när man hör på dem fysiskt. men det låter mer drömskt när man bara "hör" på dom. vet inte vilket som är best. ska he in en ny hårdrocksskiva på den snart, är planen. på planeten. fast på ett annat plan!
 
slåss
 
etttvåtre FLIGHT!
 
jag var med i ett slagsmål en gång. dom var flera. jag vann ändå. sprang och hoppade på en buss. haha var och hade sett alice cooper helt själv i typ... Övik!! så jävla äcklig håla. det var iaf svinbra. sen la jag mig och sov lite i en park. och snackade med några fjortisar där.
 
dom typ: snacka med han!
 
(vad jag frågade är väldigt relevant men jättehemligt.)
 
fan vad jag sprang. blev av med en jävligt bra jacka. det var väl det enda dåliga.
 
men vad gör man?
 
slåss gör bara djur.
 
..
 
ja den låten. sen den efter. en stund på jorden.
 
dagar då jag har tråkigt går jag ut genom dörren. det är alltid nått som är roligt ute!
 
speciellt med lurar.
 
då tog jag åxå en buss. när kan det ha vart? nån vecka sen när jag hade "helg" (NEEEEEJ JAG JOBBAR I HELGEN IGEN).
 
fast jag har börjat gilla det så : jaaaa det blir kul. så kan jag storstäda på måndag om jag inte super på söndag.
 
fifty fifty chans där.
 
vem vet.
 
vem vill veta?
 
knappast jag iaf.
 
så. jo den låten. den råkade spelas jusst på stället där en gammal barndomskompis körde ihjäl sig på sin motorcykel.
 
inte så konstigt. han ramlade fan jämt när vi var små och körde kross hemma hos mig.
 
:D
 
ja en stund på jorden. (speaking of truth är nog världens bästa låt jusst nu. jag har faktiskt helt missat laleh. har nått vagt minne av nån låt där hon sjunger I don't like to wait. tsss. vänta är allt!)
 
underbart på det hela?
 
det vette fan om det finns folk som kommer att säga så i efterhand.
 
omtumlande upplevelse.
 
en upplevelse är väl iaf allt det är.
 
en långtradig, till största del besvärlig upplevelse. som känns på tok för lång!!
 
 
men det är kul ibland.
 
typ som när man cyklar.
 
jag längtar tills nya gamma ray kommer!
 
tror den kan bli svinigt bra.
 
ja. och imorrn ska jag cykla och göra grejjer.
 
måndag tistag är som de är. soffan. ja! igår såg vi en bra film iaf. nått med den där toro nånting som gjorde pans labyrinth. TROR jag. den här var åxå lite såhär sagig.
 
om vättar!!
 
helveeeete så elaka!
 
:D
 
ja idag. orkar man göra lite efter jobbet. det är fortfarande vecka. drygt mitt i. ärenden.
 
jag vill kasta mask

Klara, färdiga..

LUNCHSPELAKEYBOARDMEDBOKSTEEVERNAMEDMARTINAHEIDEGGERIKNÄTOCHMINNSBROTTSTYCKENAVSENASTEVECKAN!!!!!!!!!!!!!!
 
(hahaha slutet på meningen ska va (det försvann i bara farten!!) SENASTEVECKAN!!!!!!!!!!!!!!
 
:D :D :D Ö:D
 
Råfindag. eller halvfin, idag. SChletet att jobba men vad fan. Det börjar bli vår. typ en månad (minst) tidigare än vanligt. den retas som, årstiden i år. och förra året. blev typ snuvad på en ordentlig vinter. sooo
 
JA!
 
förra helgen var det hårdrocksfestival i byn. det har som vart massa bra som hänt sen dess åxå. så jag går ändå inte händelserna i förväg. kronologiskt (fan vad jag hatar att det både här och typ på twitter är fel håll. flödet är åt fel håll. man kan ju inte läsa baklänges. (eller så måste man ju fan göra i vf nuförtiden åxå. :)= )) kinserena läser ändå från höger till vänster. dom har finare bokstäver än oss.
 
Ja, jag och trummis var iaf först hemma på hus fest hos björk förra fredan dåeråh. typ. hon ser ut som björk och är bra på att rida. på hästar. typ sm-bra eller nått. jag gillade voltiscchhcsh när jag var yngre. ja. vi lärde väl känna varann lite på det sättet. kul efterfester. första gången jag var nykter (i 2 min) i det huset.
 
det var kul. jag o trummis hade ganska svårt att hitta dit. för jag har inget lokalsinne. har vart där flera gånger men har ännu mindre lokalsinne när jag är full.
 
ja som tur var åkte vi taxi ner på folkan och såg (jag tappade bort exakt alla på en gång). sprang mest omkring och hade för mig att jag var stålmannen.
 
såg death...vad fan heter dom? det där g.... NAPALM DEATH! minns inte om det var bra. sen såg jag lite mer. iaf stoltz (som brukar sjunga i vårt band) spela med sitt band. DET VAR KING. stod där och blev till mitt förtret antastad av mj & moritz. :) 
 
ja jag minns inge mer. KAN ha sett hatebreed vem vet. tror jag gick hem vid 1 eller nått för jag tycker i regel det är roligare att sitta hemma och dricka folköl framför jewtube eller nått än att va ute bland folk. även om man har stålmannenfylla. :D fan att dom stänger redan 1. svartöppet. har missat så jävla mkt bra band och grejjer ute. men vadå. ändå gott med folköl.
 
vaknade full på lördan. och drack folköl hela dan. tills jag nästan var nykter. då gick jag och la mig och sov ett tag. ställde klockan på kvart i tolv och gick och såg HYPOCRISY (enda bandet jag ens lyssnat (lite) på av banden i år).
 
dom var så jävla bra! andra gången jag såg dom.
 
ja. jag gick hem sen och sov typ nått dygn jobbade en vecka och sen. NÄJUSSTDET mitt i veckan spelade europe!
 
dom såg jag. i onsdags ja. dom var åxå svinigt bra även om jag typ inte ens hört på hela wingsoftomorrow. men det var alltså ändå bra. joey var jävligt kul. för han hade så sviiiindrygt stockholmsktbristpåjantelagstugg typ bah "vi är så jäääävla koola. helt wild and crazy liksom. där vi e äre alltid bäst typ". gääääsp. men han räddade det hela med "min fru säger att jag snackar 3 språk. svenska, engelska och bullshit!" :D
 
även så strulade norums utrustning lite "va vare lundell sa. ett inställt gitarrsolo är åxå ett gitarrsolo". gick ut och drack öl med vollan och owe under trumsolot.
 
såg slutet. sen gick jag o degen hem till mig och sov.
 
ja sen jobbjobbjobbjobb mental degenerering tills jag kom på att p floyd spelade på fredan. det var ju DET ENDA som vi skulle och ville se egentligen jag och trummis. men ptjaaa. slut på pengar. SOM TUR VAR hörde min favourittjejj matilda av sig så jag var ute och såg på kukrock med hon och åsa. och alla gamla tanter. och degen (satan?) och hans moster!
 
:D
 
ja sen umgicks jag lmed matilda lite grann (grann pute?) och sen sov resten. av allt, framtills typ i morse. eller egentligen speciellt på jobbet (mentalt) idag. efter det
 
HALVA LUNCHEN KVAR!!

:D
 
ska vi gå och köpa handgranatshandväskor en fin (eller ful) dag i veckan?
 
JA  det ska vi.
 
sen har jag svinmkt jag vill göra sen. typ hänga (helst inte i en galge) i oslo, studera blåvalar och heroinister... sen ska jag ut och luffa och mötas upp på festival i frankrike kanske. bah semester. och sånt. juni? och massa annat. vad än du än vill hitta på! typ. 
 
:D
 
ja. nu blir det en gubblur och jobba lite mer sen.
 
simma ska jag göra oxå. så jag blir senig, som iggy pop 
 
haha
 
haaej

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0