sommarochfåsakergjort

Ändå bra.
 
Vi har lyckats mobilisera oss efter semestern. ÄNTLIGEN  efter bokstavligen år av irrande hit och dit noll inspiration, deppressoner, personliga katastrofer, uppbrytningar, knas & konstigheter.
 
allt vad det innebär med att det lider mot den ljuva medelåldern! :D
 
 
 
Det har vart som att pula igång en pansarvagn.
 
Men nu kör vi enligt schema och det fungerar! :D Rep två ggr i veckan och om möjligt helgen åxå!
 
Nya gitarristen är med på så många rep som möjligt och backingtracksen börjar låta riktigt bra!
 
:D
 
varje rep är ungefär dubbelt så roligt som det innat! Med upp och ned såklart men. Det här är som hur tillvaron ska te sig och allt känns som det ska egentligen. allright typ
 
ba när man hoppar i bilen på kvällskvisten, trött efter ännu en sketen arbetsdag, men ändå rullar smått förväntansfull och pirrig i kroppen till repet, har kul tillsammans, sen kör hem i bilen - förfriskad och fylld av energi - mot småtimmarna mitt i veckan (och inte vilja gå och sova!!!!) och det börjar vara.. lummigt! känna sig bra som det runtomkring ser ut att känna sig och må. som att det händer nått. att man är till nån nytta. 
 
tillfredsställelse!
 
det är ett plus med sommaren allt lever. 2 h om året lever världen. annars är den döende död och tillfrisknande mest hela tiden.
 
 
3 låtar typ klara! kanske. eller allt morfar som växer krymper och alla är inblandade i hur monstret växer som nån form av obeskrivbar gigantisk blobb.
 
när det funkar är det ju som att monstret kontrollerar oss. så tycker jag det ska va. tappa den personliga kontrollen över musiken så att det blir tvärtom.
 
att krama kaoset!
 
bli tämjd av vansinnet!
 
:D
 
sitter kollektivt i studion nån kväll i veckan åxå och det är verkligen en teameffort till skillnad hur det vart kanske 10 år. Att folk jobbar på varsitt håll framför en burk. allt sker väldigt organiskt som back in the day. och kommer sig väldigt naturligt. utan särskilt mkt ansträngning alls. känns det som
 
Det (mr. monstret) har nått nytt att tillföra åxå. det är metal, väldigt hårt.och ENKELT. men ändå med komplexa arrangemang. vi måste hitta en RIKTIGT bra studio och snubbe helst som inte jobbar med metalgenren i vanliga fall. tänk ballerina igen! ja vi får se och DET HÄR ÄR HEMLIGT!!!!
 
det är Auberon iaf. alltså morgans tonspråk. varenda grejj han kommer upp med är som ? ÄR DU STÖRD?!
 
:D
 
Det kommer inte att låta som nått tidigare vi gjort. förutom tonspråket. harmonierna och det. det är morgan. på en gång hör man att det är the prince! och man blir glad.
 
han ÄR sepe.
 
känner mig väldigt priviligerad bara att höra prinsen banka på och matte är väldigt inspirerande som gitarrist. får typ lov att kamma mig jueh!! :D
 
och degen äger och börjar vara den samhällsfara han är menad att vara
 
igen! :D
 
..
 
hoppas det här håller i sig nått år!
 
..
 
 
naejs sommmarregnshelg för övrigt. sitter och myser lyssnar på hacktivist & nya gojira. spelar gitarr dricker kaffe, lagar köttfärs och jaaa fisk ikväll!
 
bjuden på party men tänkte ta det lugnt till semestern så.
 
går rätt bra i project cars åxå :D 
 
 skulle haft nån bra serie att se. vänta in nya peaks kanske
 
---
 
och jaaaaAaAAAA i aug kommer kai hansens debutsolo album!! :D :D: D: D
 
SOMEBODY GET MY A DOCTOR!"!!!!!!!!

 
.-. ore somebody get me a drink.
 
haha
 
have fun!
 
/ Adde K
 
 
 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0