hahaha!

Har jag tråååkigt på min bekostnad?!?!
 
:D :D :D :D :D
 
började faktiskt asgarva när jag fick till det där.
 
DET TAR VI
 
---'
 
alla riff klara.
 
DÅ SPELAR VI IN!
 
...
 
alltså efter frukost.
 
...
 
För övrigt lite filmrecensioner:
 
The dawn of the planet of the apes: inte dålig. förra var bättre. revolutions eller vad den hette. aporna var snygga!
 
The maze runner: Dålig
 
Bilbo 2: Går inte ens att se hela. Nått så djävulskt tråkig!
 
City of ember: Mjäh.
 
John Dies at the end: jag vet faktiskt inte eftersom jag var full när jag såg den. kanske ser den igen om några år om jag glömt bort att jag sett den. annars inte.
 
Divergent: ok.
 
jag såg nån jättebra film åxå som jag skrev om tidigare!
 
minns inte vad den hette.
 
Alltså om en film har över 8.0 på imbd så är den i regel åtminstone ok. dom kan det där! jag ser då aldrig nån under det betyget. om inte nån tipsat mig om nått, alltså. nån som jag vet har bra smak. dvs samma sak som jag: jättegod!
 
 
Serier:
 
Battlestar Galactica - Väldigt bra! Funderar på 70-tals versionen bara för att höra "BY YOUR COMMAND!" :D
 
Breaking bad - bra. är inne på säsong 5 och härmed less. no more I say!
 
...
 
försöker ha svinigt låga förväntningar på nya twin peaks. ungefär som jag lyckades ha inför nya at the gates skivan. den var ändå väldigt bra!
 
ikväll ska jag antingen se senaste X-men eller Noah.
 
är nästan mog mer peppad på noah!
 
den enda superhjältefilm jag gillat på sistone är senaste superman. mer betoning på att det faktiskt är ALIENS det handlar om. :D
 
viktigt!
 
precis som med arkiv x. dom enda programmen som var bra var dom om..... ALIENS!
 
:D
 
resten mjäh.
 
Bäst genom tiderna är ändå den där om begravningsbyron! och den här om en resande carneval! den vill jag nästan se igen!
 
Jag följde även på allvar days of our lives några år. gick alltid hem på lunchen och käkade och såg det. så dåligt att det blir bra.
 
nästan alla tonårsserier var bra åxå. eller beverly hills var väl kanske itne så bra egentligen. men jag menar dawsons creek! hur bra som helst! även den här ganska nya. vad fan hette den nu? om den här bädboyen som typ blev adopterad av en fin familj. gick för typ 10 år sen. hahaha
 
den var kingens!
 
Jag menar dom beskrev så bra EXAKT hur tonåren var!
 
:D
 
yes ikväll blir det noah.
 
eller vänta kan recensera några skivor åxå:
 
at the gates är redan recenserad. recensionen fick 5/5
 
senaste foo fighters ok.
 
devins senaste ok.
 
senast (ja det blir bara årets.) Freak kitchen: SVINBRA!
 
Anneke van gayser eller vad hon heter: över medel! (fast det kanske var förra året)
 
har laleh släppt nått nytt: nej, bara en best of. för unesalansering. mkt bra val av låtar iaf!
 
årets boom och abbagrejjen var dock väldigt bra!
 
men jag hatar att bara lyssna på EN låt. jävla teaser! plus att man alltid kommer skippa den (irriterande) för att man redan är less på den varje gång man hör på fullängdaren sen!
 
OCH HÖR SEN.
 
jag har säkert glömt massa.
 
men det skiter jag i.
 
--
 
jag skiter även i att spela in. booooooooooooring. eller det är mest bara bökigt när man gör det själv. plus att lära sig saker själv på program är nått så djäääävulskt tidsödande.
 
spelar lite mer gitarr bara sen och gör klart skelettet så. spela in när jag känner för det.
 
plus att det är eftermiddag nu. eller snarare efterlunch. hursomhelst är jag bara kreativ på morgonen.
 
före frukost is the shit!
 
dessutom får man käka brakfrukost beroende på hur kul man haft. har man kul är det länge!
 
det beror även HELT på hur man sovit.
 
så ja.
 
DET ÄR INGEN LEK!
 
ja blir lite spelrecensioner åxå
 
nu blir det Far cry 4 - Väldigt bra! egentligen bara en uppdatering på förra. så spela 4an om något.
 kan dock inte bestämma mig om jag gillar grafiken eller inte. skyrim med mods är FAR MORE APPEALING FOR THE EYES. att det är bra grafik är det viktigaste. lika viktigt som bra känsla.
 
att spel är svåra HATAR jag. bara att spela om ett moment är typ det värsta jag vet!!! inte många spel jag ids fortsätta med om jag dör. då ska dom isåfall vart VÄLDIGT bra som t.ex far cry eller skyrim. eller skyrim är fan det bästa spel jag spelat (förutom alla bilspel då, som ändå är roligare). mest för att genren var helt ny. senaste typ rpg jag spelat innan dess var final fantasy 7. det är mer att man blir uppslukad av en värld och ta beslut, skriva sin egen story som är magiskt. dör man på nått ställe så går man och gör nått annat bara. sen när man gjort allt sånt utan att dö en endaste gång, kanske man tvingar sig (för att man är självdestruktiv) att spela om.
 segment.
 
DET HANDLAR OM FLOW!
 
alien isolation är ett spel man dör jätteofta i. därför orkade jag inte med det. senaste alien jag spelade var nått till playstation ett. det var lika läskigt + lättare så jag gillade det mer!
 
men jag ska ge det en chans till när jag är less på far cry. kanske. om det itne kommer nått svinbra!
 
ändå dyrt. fast väl investerade nöjespengar med tanke på hur många timmar man spenderar. i regel mer värt än att gå på bio ofta. skulle fler bra filmer göras, eller att man forskade och fick mer pejl, kanske inte.
 
men sånt har jag inte tid med. väljer jag att jag beslutar. fast tur man ändå får ångra sig sen! :D
 
årets bilspel blev 2 st: grid auto-nånting. ok.
 
assetto corsa MKT bra! även fast det inte är klart. spelade ut det på bara några kvällar. :( man kan dock hitta nya gratis banor på nätet. dock alldeles för få!)
 
GTR2 är nog det bästa som gjorts. men det GÅR inte att spela för att det är så fult. det MÅSTE vara snyggt!!!
 
:D
 
alltså jag pratar inte gran theft auto. det är den sämsta skräp som gjorts.
 
egentligen skulle jag nog helst vilja ha hela raceroom (drömde att jag spelade det med stol faktiskt inatt. sjukt skönt! roligare än att köra vanlig bil. vilket äger. så länge man inte är på väg nånstans! :D     )          
 
   ha!.................. HAH!
 
men tyvärr är raceroom rasister. och tar betalt dels för ett inte klart spel plus att man MÅSTE köpa till grejjer hela tiden.
 
dvs man säljer sin själ till dom.
 
väntar tills dom presenterar nått i ett HELT PAKET till engångskostnad. plus gratis uppdateringar. annars inte.
 
Har så höga förväntningar på GTR3 att jag nästan dör.
 
och på att nån revolutionerar sandlådespel ännu mer!
 
...
 
tvspel äger. hade jag haft tvspel när jag var liten hade jag ALDRIG börjat spela gitarr på allvar!
 
ALDRIG!!!
 
:D
 
tänk på det, ni som har barn!
 
skulle ändå vilja jobba med sånt. programmering. eller jag vet inte vad det heter. så länge det är åtminstone lite grafiskt. att man skapar grejjer ÅT andra. nått som andra har kul med sen! och tackar en. INTE i form av pengar. jag menar: ÅH NEEEJ, inteeEEEE PEEENGAR) det är typ den bästa kritik jag fått av nån. från nån som sa att hen blev så djävla peppad och fick sån energi av att lyssna på det (nu snackar jag om när man gjort typ en skiva eller nått) så att han typ arg/glad (spelar ingen roll!) sprang till raka vägen till gymet. eller bara ett se nån flina, sjunga med eller röra på kroppen när man spelar live. det är moroton! skapandet i sig är småkul. eller ibland svinkul som i morse! haha. alltså DET ögonblicket när man garvar högt ut åt det man gör, vet man att det är bra! Alltid så när jag skriver solon åxå. (det bästa vore ju om man kunde improvisera bättre och inte hålla på slösa tid med att ta om. det övar jag jämt på). skrattade även som ett cp, ett bassolo till crowdburn. åsså hoppas man andra har lika kul med det sen! ju fler desto bättre. En annan recension jag fått som jag aldrig glömmer är när vi spelade i robersfors nån gång i en sunkig källare med Aubbe (haha vi körde jämt med smeknamn på bandnamn ett tag. det plus att alltid lägga till ett THE före alla bandnamn och ett s efter! haha! testa! funkar även på solo artister. det bästa är när man försöker uttala bandnamn som redan har ett the innan. eller s efter! :D ) .och nån efteråt brast ut "fan ni fick ju by att LEVA!".
 
:D :D :D :D :D :D
 
sen ska dom helst betala för det åxå. har jag några kompisar är bra kastar jag naturligtvis massa pengar på dem! bara måste gå fram till folk åxå och berätta hur mkt de gör verkligen betytt för en. eller man väljer. vissa blir ju mest irriterade. eller besvärade.
 
sen det här med pengar. alltså fick jag bestämma skulle vi skita totalt i pengar. lägg ned sånt trams!
 
----
 
...det här med att ta komplimanger.
 
sånt är ändå svårt ibland! om man tycker dom har FEL!
 
iaf om man recenserar inte vet jag. enligt nån form av struktur.
 
är en sak bra. så är den alltid minst lika dålig för nån annan!
 
det här med saklighet. mjääh. visst. om folk ger en tips på hur man BORDE göra saker själv mer hur dom själva vill EN (jag. MAN! OHGA-BOOOHGA!!!) ska göra det.
 
sånt har alltid runnit av direkt.
 
även om nån säger "det här diggar jag som faan, mer sånt!!"
 
då svarar man alltid: ALDRIG I LIVET!!!!
 
:D
 
eller gör det till sitt yrke.
 
säger en musiker man ser upp till nått positivt betyder det åxå mkt. som han jag spelar med nu (OMG! om vi nu får ihop bandet till ett funktionellt ett nån gång. antar att vi behöver mer material först. FAST DET ANSER JAG FAN ATT VI INTE BEHÖVER. vi har fan ett 30-tal låtar som släppt på "riktiga" skivor. och hållit. på. varför hålla på med nytt när man kan mjölka en död ko? :D)
 
han jag spelar med nu. ELLER SNART! matte. ser ni mig spela med nån? exakt. efter en crowdburn spelning. han hade vart svinglad och uppspelt en hel vecka innan. han och hans fru.
 
sånt värmer. :) ojj. det skumma är att vi träffades oftare när vi inte hade ett band. jag har typ noll förtroende för det här bandet. egentligen. jag tror inte alls på det. existerar det ens? lika mkt som gud isåfall.
 
:D
 
det hoppas jag!
 
inte. bara om vi alla är gud isåfall.
 
fast ÄNDÅ! för att få gig måste man ju som ha en skiva ute. men där har vi ett problem redan innan vi börjat. folk är inte sugna på att turnéra. jag vill bara för att jag aldrig gjort det!! :D sen om det är min grejj eller inte återstår att se. hälften som turnerar hatar det. eller det är nog bara ett fåtal som verkligen gillar det. min dröm har egentligen alltid vart att typ bo i en bil. ett bohemliv. åka från plats till plats. typ tills jag sett hur lyckliga alla tiggare vi blivit välsignade med senaste året vart. det värsta är att vissa av dom faktiskt tycks trivas med det.
 
nån flikar säkert in här om mafiagrejjer. I KNOW NOTHING. jag vet bara att alla gillar att leva på olika sätt. sättet jag lever på nu suger så jävla fett. med ett vanligt jobb. tryggheten. jag mår ju bra och allt. förutom kroppen då. men det är bara nått fysiskt juh!
 
livssituation suger - mår ändå bra!
 
(hur säger man "ändå bra" på engelska? det går typ inte!!!)
 
livssituationen var ändå svinbra för några år sen då jag bara behövde spela musik men ändå var skitfattig och bara jobbade lite grann. så mkt som jag ville.totalt otryggt. då mådde jag lite sämre. inte mkt. fortfarande bra! samtidigt var man sin egen chef. tog egna beslut. sånt gör man typ aldrig när man jobbar. iaf aldrig när jag jobbat. det är alltid nån annan som ror skutan. jag hatar det. och älskar det, för att det är så bekvämt!
 
och FEGT.
 
iaf. kanske borde plugga tekniskt. man är fan störd om man inte uttnyttjar ALLA möjlighet som går att läsa i det här landet. vi är såå sjuukt bortskämda! var jag bra på. matematik och sånt. det lustiga är att jag inte kan räkna. alltså för att räkna ut 5 + 9 måste jag typ räkna på fingrarna! men att använda formler och sånt! sjukt kul! för att det är svårt! (*åker till mars en sväng* UTAN MASKIN) gärna hitta på nya lösningar som man inte får några poäng för! :D logikkurserna var åxå. ja. det är nått magiskt. hemligheten med universum typ! :D fast å andra sidan är språk roligast. och musik och sånt. men det värderas aldrig särskilt högt i samhället. DET ÄR BARA FLUM!!! :D
 
exakt.
 
det är precis DET jag är ute efter. ju flummigare desto bättre! eller det finns väl en gräns för vad man klarar av, men den gränsen måste man hela tiden flytta längre bort! annars börjar man stagnera.
 
men dethär med data var kul, höll på lite med sånt mest på skojj som tonåring. att typ sätta ihop polygoner och shit. vette fan vad det kallas. hahaha nån form av formgivning. 3d. men att få till 3 dbanor som var spelbara. och skulle vara sviiiinigt kul att spela. skapade banor till Marathon på mac. med nån mod. Och bara se typ lillebrorsan spela och BAM hade man planterat ett monster som dök upp från typ ingenstans och skrämde livet av HEN (*låter som ett höns*)! :D
 
ni vet reaktioner. det är så kul att se folks!
 
...beteeenden?
 
egentligen är det väl säkert ett smått psykopatiskt drag. men hejj! ...jag är inte mer än rymdvarelse! vi existerar här för att leka med varandra. helst på nya sätt hela tiden. sätt som får oss att utvecklas! och ha kul medans vi gör det!
 
:D
 
// Joy von Fjäril
 
MINST lika kul att få till en sjukt bra och SNYGG bana, som en bra låt. (åh nej är här och redigerar och sånt. jag HATAR redigering/editering)
 
men det är ju kanske nödvändigt. lägga till. för att det här egentligen skall bli läsbart. (det här gör jag bara för att det är kul + att jag känner mig som en blottare). men det skulle kräva en massa tid. och det är dyrt att köpa tid!)
 
ja. musik och tvspel. båda är lika kul, även om att tvspel känns som ett slöseri med tid. får dåligt samvete när jag spelar för mkt.
 
borde gå ned i arbetstid för att kunna spela mer!
 
:D
 
yäyäyäyä. återkommer!
 
KING DET HÄR SKA JAG LÄSA OM ETT TAG!!
 
kom ihåg att jag uppdaterar varje "brev" flera ggr per dag!
 
MEN SNYGG DET VISSTE JAG JU REDAN
 
fuck you, nu går jag och tar en ryk!
 
 
 
 
 ---
 
 
noah var sjukt bra film! (based on a true story)
 
Enda anledningen jag såg den var att black swan (en av världens bästa filmer) nämdes vid beskrivningen om den.
 
drama, alltså! :D
 
*torkar en tår*
 
Jag kom att tänka på requiem for a dr..... och jaaaa nu föll bitarna på plats!
 
googlade vad ressigören hette (har redan glömt det. kommer ALDRIG ihåg sånt där. eller vad skådisar heter, för den delen.)
 
Darren Aronfsky
 
typ men SNYGG
 
inte konstight Pi är ju cpbra film åxå. wrestler med,
 
måste se mer med han!
 
(fan nu kom jag på en sjukt bra indierulle som otippat blev stor (hur skulle jag annat fått reda på om den?))
 
haha hur tar man reda på vilken det var?
 
googlar:
 
"a film about like.... an evil guy with a mask... and a boy.. and like... ehrm."
 
:D
 
ah får se nån till. the fountain tyckte jag inte var så värst bra.
 
med Darren Aronofsky!
 
ändå bra namn!
 
:D
 
äsh. hade redan sett alla juh!
 
GÖR FLER DÅ!
 
:D
 
annars är världens bästa drama (Sci-fi!!!!) "the eternal sunshine of the spotless mind"
 
JA nu vet jag hur jag ska hitta den!
 
Om det finns nån genre jag gillar över alla andra så är det "mindfuck". fight club är verkligen totalt avstötande titel. jag hatar verkligen action! men där har du toppen av gräddan. inom den genren!
 
det brukar jag googla best mind-fuck movies of all time. :D upptäckte faktiskt bergman därför. persona. sjukt bra!
 
lär hitta den. hoppas han hunnit göra fler!!!!
 
:D :D :D :D
 
hittade den där bra nu som jag såg tidigare i höst och vart impad av: Mr nobody!
 
super!
 
hahaha fatta hur jävla många mindfucks jag sett!!!
 
typ alla juh!
 
inte så konstigt att jag är galen!

:D
 
skitsamma. ska FÖRSÖKA se xmen. säkert jääättehäftiga effekter. *gäsp*.
 
jag blev dock lite glad över jusst apfilmen. för man såg som inte riktigt om det var dockor eller bara tecknat. (animerat). det FINNS ingen mer störande när man så uppenbart ser att det är data(haha)animerat.
 
då är det typ lika bra att se på roger rabbit. tydligen tycker ungdomarna typ tvärt om.
 
men vaffaaaaaaan. det är ju inget riktigt jobb, det här med data!
 
ett redigt, köttigt hantverk är vad det ska va! (tänk dig the dark crystal. dataanimerad! SKULLE VA HEMSKT JU!!!! eller skulle det? dom börjar ändå va åtminstone ganska duktiga nuförtiden, på att luras!)
 
tsss. sitta och vända papper dagarna i ändå!
 
.... musiker... väx upp!
 
kamma dig!
 
:D
 
hahaha nä får ta och leta fler mindfucks helt enkelt. jag SKA se en osedd mindfuck imorrnkväll. det är planen!
 
fan det är fredag. vore king att dricka öl ikväll!
 
men det är lugnt. nykter december!
 
inget mer med det.
 
---
 
frågan är. nu blev jag rastlöst. en promenad med musik..... mEN NEJ JUSST DET JAG HAR INGA FÖTTER!
 
jaja. blir väl att köra lite bil då.
 
hejdå! ha kul och sup skallen av er åt mig åxå!
 
eller hur blir det? sup av min skalle!
 
haha
 
äh. fuck it
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0