3 favouriter

Nya graveyard - Lights out.
 
Ungefär lika bra som väntat!

 
slow motion countdown är hur bäst som helst. som helhet efter första genomlyssningen fungerar den bättre än de första två. alltså hela skivan.
 
bäst förstagångsintryck typ. apropå först så; första skivan, fick jag höra var lite speciellt. intrycket var speciellt. haha. vet inte riktigt om dom hade fått ut den på riktigt då. var en hisingenkompis som var så väldigt stolt över att han kände dom och spelade upp den. jag var rätt stenad. ändå bra. var bara ganska impad. men insåg förrst senare att dom var sveriges kanske "bästa" rockband kanske(!!!!!!) efter några månader eller så. då den sjunkit in. och med mkt STOR FÖRVÅNING och GLÄDJE förstod jag att resten av sverige gjorde det åxå. förstod alltså.
 
dom skulle lika gärna kunna va det där bandet jag aldrig hört tillräckligt/haft råd att köpa än och finnas nånstans och låta annorlunda än deep purple som låter annorlunda än alice som låter annorlunda än etc... men inte riktigt som... i min lilla barndomsLPhylla.
 
jag gillar bara hur det låter 70 talet. för det påminner om min barndom. eller min barndom låter beatles. den tar väl slut när man är typ 8 och köper egna häftiga skivor som är hårdare och nyare. typ som graveyard.
 
Ja det var första skivan. sen andra var bara hits och mer likabra allt. som med rhapsodys första-andra skiva. för att göra en BRA jämförelse. :D kändes för mig lite framstressad, även om dom säger att den tog lång tid. nya är mer som ett konstverk igen som första.
 
Vad ännu mer bra det vore om alla släppte en skiva varje år.
 
jag har det hellre så även om det bara blir typ 3 bra låtar varje år. tycker det är råkul att sen plocka upp en skiva och märka att dom 4 låtarna som var DÅLIGA blitt bra av nån anledning.
 
 
 
jag lämnar det här därhään
 
 
.. menalltså retrostigen är EXTREMT farlig att beträda (iaf relativt den mellan soporna i t,ex min hall)
 
--
 
över till nått heeelt annat och minst lika bra (med största skillnaden att de är ett riktigt band och faktiskt helt legitimt äger och förfarar över ett existensberättigandeinnehav)
 
:D
 
 
 
ikväll spelar de på skarren! (meshuggah alltså)
 
har inte sett dem på en liten scen sedan slutet av 90-talet.
 
lär bli fett svettäckel.
 
 
--
 
sen åker vi till en håla och spelar imorrn. nån festival i.... typ grannbyn till den där man mönstrar i. nått med.. ja strömsund - imorrn!
 
känner mig väldigt taggad och har skickat iväg katten. vilket egentligen är den största behållningen med att åka iväg! :D
 
dvs att jag får vara ENSAM HEMMA både ikväll och på söndag!

SWEET!!!!
 
---
 
 
jajusstja!
 
såg jonas knutsson band nånting tidigare idag!
 
jag har ingen aning om jag tyckte det var bra, eller om jag verkligen var impad av hur de spelade eller om jag bara störde mig på allt. jag menar; vafaaan håller dom på med?
 
ofrivilligt började dock en fot stampa typ ibland, så den hade säkert kul iaf
 
alltså dom spelar jazz. det är jazzfestival här.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Adolf Krishna

Kom så ska jag förhärliga dig!

RSS 2.0